Zanimivosti

Device se bodo prodajale na televiziji

S.R.
24. 5. 2013, 21.14
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Posamezni primeri javnega prodajanja nedolžnosti so v preteklih letih pritegnili veliko pozornosti. Prav lahko pa se zgodi, da bodo tovrstne dražbe kmalu postale tedenski dogodek.

Facebook
Catarina je svojo nedolžnost prodala rekordno drago.

Avstralski filmar Justin Sisely je sprožil precej polemik po tem, ko je začel snemati film 'Virgins Wanted', dokumentarec, v katerem moški in ženska prodajata svojo nedolžnost. Sprva naj bi šlo za dokumentarec, a film Sisley sedaj promovira kot resničnosti šov. Prvič naj bi ga prikazali na mednarodnem sejmu MIPCOM oktobra v Cannesu v Franciji.

Sisley je že podpisal pogodbo z eno vodilnih mednarodnih distribucijskih hiš. Razlog za serijo je kakopak dobiček, saj bo sodeč po medijski pokritosti, ki spremlja prodajanje nedolžnosti takšna serija zagotovo zelo gledana. Justin sicer vse od najave projekta 'Virgins Wanted' prejema kopico pisem in videov (vsaj 50 na teden) fantov in deklet iz vsega sveta, ki bi prav tako radi javno prodali nedolžnost.

Celoten projekt je sicer sprožal polemike že od leta 2010, ko so ga prvič razkrili javnosti, nepričakovan zalet pa je dobil oktobra leta 2012, ko je Brazilka Catarina Migliorini v javno odmevni dražbi svojo nedolžnost prodala za neverjetnih 780.000 ameriških dolarjev (600.000 evrov).Kupec? Japonec, znan le pod imenom 'Natsu'. No, Rus Alex Stepanov je po drugi strani za svojo nedolžnost dobil le 3000 dolarjev (2300 evrov). Kupila jo je Avstralka, znana kot 'Kasandra Darlinghurst'.

Sisley je nad obema odmevnima primeroma prodaje vseskozi skrbno bdel. Oba sta tako center pozornosti v nastajajoči seriji 'Virgins Wanted'. A Justin Sisley bi zaradi tega znal imeti težave. Brazilski državni tožilec Joao Pedro de Saboia Bandeira de Mello Filho je namreč izjavil, da bi Justina v primeru, da je bila v primeru Catarine (brazilska državljanka) in Nantsuja sklenjena kupčija in bi se spolni odnos zares zgodil, lahko obtožili zvodništva. A Sisley ima rešitev tudi za to. Spolni odnos bi se zgodil na letalu.  

Čeprav ima resničnostni šov distributerja, pa datumi premier še niso bili razkriti. A za Catarino to niti ni tako važno, saj ej zaradi svojega prodajanja nedolžnosti na spletu (na ta način si je želel plačati študij) v Braziliji že postala prava zvezda.