Zanimivosti

Idealne kopalke za vsako postavo

K.A.
18. 5. 2013, 12.43
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Poletje se nezadržno približuje, zato je čas, da si izberete svoj model kopalk. Strokovnjakinja za modo, Audrey Jimenez, vam razkriva kako lahko prav z vsako postavo zasijete v letošnjem poletju.

Thinkstock
Že imete svoje?

Že veste kakšne kopalke boste imele letošnje poletje? Stilistka Audrey Jimenez je za magazin Glamour odkrila nekaj dragocenih nasvetov, ki vam bodo pomagali, da se boste samozavestno sprehajale po plažah.

Monokini

Takšen kroj kopalk je idealen za vse tiste, ki imate bolj deško postavo. Seksi izrezi ob straneh in povezan zgornji in spodnji del odlično pokrijejo trebuh, takšen kroj kopalk pa vizualno deluje, kot da so vaše obline bolj polne, kot pa so v resnici.

Za majhne prsi in zadnjico

Za majhne prsi je idealen dvodelni bikini, ki ima na modrčku našite volančke, resice oz. nekaj podobnega. Takšen našitek bo vizualno povečal vaše prsi ali zadnjico in vas tako naredil še bolj zapeljive.

Za srednje oz. velike prsi

Če zaradi večjih prsi težko najdete primeren kroj kopalk, potem je čas, da poskusite kopalke, ki imajo zgornji del v obliki topa. Poleg tega ima takšna oblika modrčka tudi nekaj več materiala pod prsmi, ki vam bo dal nekaj dodatne podpore in vaše prsi naredil še nekoliko bolj čvrste.

Tankini

Ta kroj kopalk je primeren za prav vsako postavo. Tankini so dvodelne kopalke, katerega zgornji del ima obliko spodnje majice. Na ta način lahko skrijete male nepravilnosti okoli trebuščka ali bolj polen pas in se tako na plaži počutite dosti bolj samozavestne.