Zanimivosti

Samski moški na zmenku z 68-imi lepoticami?

S.R.
15. 5. 2013, 10.15
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Spoznavanje novih ljudi, tako v živo kot prek interneta, je v 21. stoletju postalo pravcata umetnost oziroma znanost v malem.

NajdiLjubezen.si

Vse hitrejši tempo življenja s seboj prinaša vedno več stresa ter manjšanje obsega pristnih medčloveških odnosov. K sreči sodobnim ljudem na pomoč lahko priskoči tudi tehnologija. Z namenom pomoči manj samozavestnim predstavnikom moškega spola so na spletnem mestu NajdiLjubezen.si pripravili celovit spletni priročnik za učinkovito iskanje partnerja na internetu, poimenovan Umetnost spoznavanja prek interneta. Z njegovo pomočjo bodo lahko tudi bolj plahi fantje opravili suverene prve korake in razvijali svoje sposobnosti komunikacije in interakcije z nežnejšim spolom.

NajdiLjubezen.si
Lastnik in upravitelj spletnega mesta NajdiLjubezen.si Marko Sekardi.
V preteklosti so bili moški osvajalci, saj je praktično vsak moški natančno vedel, kako se pristopi k ženski. Spoznavanje predstavnic nasprotnega spola ni bila nikakršna umetnost ali veščino, saj je bilo vse že "vraščeno" v kulturo vsakega posameznika. A časi so se spremenili. Enakopravnost žensk in njihovo prevzemanje dominantnih vlog sta močno spremenila ne le njihov položaj v družbi, temveč tudi področje zmenkarij. Spletno mesto NajdiLjubezen.si, ki deluje dobro leto dni, združuje že več kot 30 tisoč uporabnikov, pri čemer skoraj četrtina uporabnikov omenjen spletni portal obiskuje dnevno. Gre za najhitreje rastoči spoznavni portal v Sloveniji, ki po novem registriranim uporabnikom nudi celovit spletni priročnik za učinkovito iskanje partnerja na internetu, naslovljen Umetnost spoznavanja prek interneta. Več kot 20 podpoglavij priročnika obdelujejo veščine in primere za uspešno spletno dopisovanje, navaja različne metode za pridobivanje telefonske številke in idej za organiziranje in vsebin za klepet na prvih zmenkih. 

Trend večanja števila samskih ljudi je tako v Sloveniji kot svetu prisoten že več desetletij. Razlogov za takšno stanje je več, največ vpliva pa imata seveda tako razvoj družbe kot tehnologije. Liberalizacija žensk, novi načini zabave, mediji, TV, nove komunikacijske tehnologije in navsezadnje daljša življenjska doba so poskrbeli za hitrejši ritem življenja. Posledično se tako v moških kot ženskah kopičijo večje količine stresa, manjši obseg prostega časa pa prispeva tudi k manj pristnim medčloveškim odnosom in izgubi stika s sočlovekom. Prav zaradi naštetih razlogov ima veliko moških težave s pristopom do in ogovarjanjem deklet. In seveda obratno.

Mladi vse več časa preživijo za svojimi digitalnimi napravami in na spletu, zato ne preseneča, da v 21. stoletju prevladujejo in uspevajo predvsem spletne zmenkarije. To ne nazadnje potrjuje tudi izjemen uspeh spletnega mesta NajdiLjubezen.si, ki je v letu dni, kljub močni konkurenci, prepričal več kot 30.000 uporabnikov in uporabnic. Omenjeni portal svojim članom in članicam nudi preverjene in kakovostne nasvete, kako spoznati zanimivo osebo ali sorodno dušo. Upravitelji portala ocenjujejo, da so v letu dni "združili" 1000 parov, oziroma v povprečju 3 sveže pare na dan.

NajdiLjubezen.si
Priročnik za spoznavanje partnerjev preko spleta.
"Na NajdiLjubezen.si smo osredotočeni izključno na potrebe uporabnikov in njihove uporabniške izkušnje. Prav to dokazujemo tudi s tem, da se financiramo le od prodaje članstev in ne s prodajo oglasnega prostora kot to počne večina drugih podobnih spletnih portalov. Prepričan sem, da bomo naziv najhitreje rastoči spoznavni portal v Sloveniji v prihodnje presegli in postali največje domače spletno mesto, namenjeno zmenkarijam in spoznavanju uporabnikov. Spletno izkušnjo bomo v kratkem "podaljšali" še na mobilne naprave," je povedal lastnik in upravitelj spletnega mesta NajdiLjubezen.si Marko Sekardi.