Zanimivosti

Ameriška prva dama 'se je zatreskala' v princa Harryja

M.V.
13. 5. 2013, 18.15
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Princ Harry se trenutno mudi na obisku v ZDA, kjer je obiskal tudi Belo hišo in s svojim šarmom povsem raznežil ameriško prvo damo Michelle Obama.

JustJared

Michelle Obama je pred dnevi okusila nekaj, o čemer sanja na tisoče Američank. Popoldne je preživela s princem Harryjem, ki je znan kot veliki lomilec ženskih src, njegov šarm pa se je očitno dotaknil tudi Michelle. 28-letnik je pred kratkim začel enotedensko turnejo po Združenih državah, v Washingtonu pa se je ustavil, da je pozdravil mame vojakov v Afganistanu, njihove žene in otroke. »Princ ima zelo natrpan urnik, zato je čas, ki ga lahko preživi z nami, zelo omejen,« je zbrane nagovorila prva dama, ki je bila prinčeva gostiteljica.

Mama bi bila ponosna nanj

Harry se je na obisku poskušal posvtiti vsakemu obiskovalcu posebej, ljudje so ga sprejemali z odprtimi rokami, otroke pa je spravljal v smeh s pačenjem. »Mislim, da bi bila moja mama, princesa Diana, ponosna na moje delo na humanitarnem področju,« je za meidje povedal princ, ki bo turnejo nadaljeval v Coloradu, kjer bo obiskal poškodovane vojake, med 7-dnevno turnejo pa se bo udeležil tudi športnih iger v katerih bodo tekmovali ranjeni vojaki in vojakinje.