Zanimivosti

Zvezdnikova travma - Michael Jackson ga je 7 let spolno zlorabljal

M.V.
13. 5. 2013, 17.45
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Ameriški zvezdniški koreograf Wade Robson, ki je v preteklosti skrbel za plesne korake Britney Spears, Justina Timberlake-a in Backstreet Boysov, se je odločil, da bo tožil skrbnike zapuščine Michaela Jacksona, za odškodnino, ker naj bi ga pevec kot otroka spolno zlorabljal.

Profimedia

Jackson naj bi bil z njim intimen od njegovega 7. do 14. leta, danes 30- letni Robson panaj bi zaradi travmatičnih spominov, lani doživel živčni zlom. Njegov odvetnik pravi, da mu je pokojni zvezdnik spral možgane in ga prestrašil do te mere, da za zlorabe ni upal povedati prej. Michaela je spoznal kot petletni deček, leta 2005 je Wade na sojenju, kjer so obravnavali enega od primerov spolne zlorabe, ki naj bi jo nad mladoletnikom zakrivil Jackson, pričal v prid pevca, a danes to obžaluje.

"Michael je bil pošast."

»Michael je bil pošast, ki je izkoristil mojo otroško naivnost,« je za ameriške medije povedal koreograf, ki je od leta 2005 srečno poročen z modno oblikovalko Amando Rodriguez. Pred dvema letoma je par dobil tudi prvega sina Koa, zato si Wade želi le, da bi lahko preteklost končno pustil za sabo in zaživel polno življenje s svojo družino.