Zanimivosti

Kitarist Rammsteinov La Toyi lizal joške

M.V.
7. 5. 2013, 12.45
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Pred dnevi smo pisali o tem, da je slovenska starleta zavrnila povabilo v posteljo pevca kultne nemške skupine, zdaj pa nam je svetlolaska razkrila še več podrobnosti večera, ki ga kar nekaj časa ne bo pozabila. Pevec namreč ni bil edini član skupine, ki se je ogrel zanjo.

Osebni arhiv

»Bila sem presenečena, ko me je povabil v posteljo, a sem ga zavrnila. On pa ni bil edini član skupine, ki sem mu bila všeč. Želel si me je namreč tudi kitarist,« nam je priznala La Toya, ki si je nedavno koncet skupine Rammstein ogledala v posebnem VIP prostoru. »Jaz, Max Modic in še štiri druga dekleta, smo bile edine, ki smo poleg nekaterih novinarjev, lahko prišle do članov skupine. Bili smo namreč osebno povabljeni,« pravi starleta, ki je tisti večer uživala v pozornosti.

Ni počela ničesar umazanega

Poleg Tilla Lindermana je prsata pornesa navdušila tudi kitarista Paula Landersa, ki jo je odpeljal celo v posebno sobo, kjer mu je pokazala prsi. »A nisva počela nič drugega umazanega. Lizal mi je prsi« nam je zagotovila La Toya, ki je prepričana, da se je odločila prav, da ni podlegla čarom nemškega pevca. »Bila sem preutrujena, da bi karkoli počela, poleg tega ne dam kar vsakomur,« je še dodala za konec.

Osebni arhiv