Zanimivosti

La Toya je prejela nespodobno povabilo

Mojca Vakselj
5. 5. 2013, 19.15
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Člani nemške skupine Rammstein so se v okviru turneje pred dnevi ustavili tudi v Ljubljani, kjer pa so se zabavali že večer pred koncertom.

Ne sami seveda, ampak v družbi slovenskih starlet, med katerimi je bila tudi La Toya. Slednja je tako očarala pevca skupine, da jo je povabil v posteljo.

Slovenska starleta La Toya očitno nima oboževalcev le med Slovenci – pred nekaj dnevi je namreč povsem očarala tudi pevca kultne nemške skupine Rammstein, ki je obiskala Ljubljano v okviru zadnje turneje. Na slednji predstavljajo album največjih uspešnic Made in Germany 1995–2011, v slovensko prestolnico pa so prispeli že večer pred koncertom. Da jim ne bi bilo dolgčas, je slovenski pornolog Max Modic le zanje organiziral zabavo z zapeljivimi slovenskimi starletami. Dekleta so bila nad člani skupine navdušena, ena med njimi pa se je še prav posebej dotaknila pevca skupine Tilla Lindermana.

Ni vedela, kdo je 

Očitno ima zvezdnik rad prsate blondinke, saj mu je v oči padla naša La Toya, ki pa osvajanju Nemca ni nasedla. »Sploh nisem vedela, kdo je on. Povabil me je  v posteljo in sem ga seveda zavrnila. Pozneje sem se pri Maxu pozanimala, kdo je, a se zaradi njegovega slovesa nisem premislila,« nam je razložila starleta. Dodala je še, da so bila ostala dekleta presenečena nad njeno odločitvijo, da je zavrnila Lindermanna. »Na koncu me je prosil, če bi le sedela zraven njega, da ne bova ničesar počela,« pravi La Toya, ki je člani zasedbe niso pozabili, saj so ji pomahali celo s koncertnega odra.