Zanimivosti

ONE DIRECTION: Imajo dvojnike!

Lucas Alexander
19. 4. 2013, 09.59
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Popularna deška skupina imenovana One Direction je prejela dvojnike v legendarnem muzeju voščenih lutk Madame Tussauds.

Reuters
One Direction in voščene kopije.

Včeraj so v londonski ''Madaem Tussauds'' premierno predstavili fante v voščeni obliki. Na trume oboževalk in oboževalcev je pripeljalo do odločitve, da bodo tudi voščene lutke imele turnejo. Do sredina Julija bodo v Londonu, nato bodo voščeni One Direction do oktobra v New Yorku, konec oktobra pa potujejo še na zadnjo postojanko v Sydney, kjer bodo na ogled vse do konca Januarja.
Voščene kopije fantov bodo posedene na klopi, tako da se bodo oboževalke lahko slikale z njimi.
One Direction so trenutno na svetovni turneji, in bodo najbližje nam se ustavili, 19.05.2013, v italijanski Veroni.
Od osvojenega tretja mesta na angleškem X Factorju pa do danes so dobesedno dominirali svet glasbe. Čeprav je kazalo, da je obdobje ''boy-bandov'' mimo, je One Direction mladino obnorel že s prvo pesmijo. So prva angleška fantovska skupina, ki je s prvim album osvojila najvišje mesto na ameriški lestvici ''Billboard''.


Reuters
Anemari Kaučič, poznavalka skupine.
Kaj meni o voščeni pridobitvi Madame Tussauds smo povprašali tudi eno največjih slovenskih oboževalk in poznavalk skupine One Direction, Anemari Kaučič: ''Zdi se mi resnično odlična ideja in v kolikor bi imela dovolj denarja, bi zagotovo šla na vse tri lokacije, po vsem svetu. Po slikah sodeč so tako dobra kopija, da če se slikam z voščeno različico ni potrebe, da čakam na priložnost, da se bom lahko slikala s fanti. (smeh).''