Zanimivosti

Novi seks prizori v srbskem Big Brotherju

M.V.
13. 4. 2013, 17.40
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Srbski Big Brother je postregel z novimi žgečkljivimi prizori. Ava Karabatić, ena od tekmovalk se je po Urošu Ćertiću zdaj fizično zbližala še z Željkom Stojanovićem. Vse skupaj so seveda ujele tudi kamere!

Youtube
Ana in Željko sta se pred kamerami prepustila strastem.

Ava Karabatić, tekmovalka v srbskem Big Brotherju se je očitno odločila, da bo svoje bivanje v hiši 'velikega brata' maksimalno izkoristila. Potem ko se je že prvi večer v postelji zbližala s sotekmovalcem Urošem Ćertićem, se je včeraj v seks spustila še z Željkom Stojanovićem. Slednji ji najprej ni namenjal veliko pozornosti, nazadnje pa se je le vdal nejnim čarom in si jo vzel medtem ko je večina drugih stanovalcev spala.

Seks sta zaigrala

Uroš je sicer po prvem večeru, v katerem naj bi domnevno seksal z Avo, to zanikal in povedal, da je seks odigral le na njeno željo. »Ava ima že izkušnje iz tovrstnih šovov, jaz pa ne. Rekla mi je, da pari navadno v oddaji ostanejo dlje in res sva se prvi teden na račun odigranega seksa izgonila nominacijam,« je povedal Ćertić in še enkrat poudaril, da z Avo sicer nikoli ne bi seksal.