Zanimivosti

Larina izbira je končana!

T.P.
13. 4. 2013, 19.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Vsega lepega je enkrat konec in končalo se je tudi snemanje telenovele Larina izbira. Na Pop TV jo bomo spremljali do konca junija.

POP TV

"Sebično lahko rečem, da je bilo meni najtežje," je po snemanju zadnje scene telenovele Larina izbira v solzah potožila glavna igralka Doris Prinčić. Doris, ki je igrala glavno junakinjo izjemno priljubljene telenovele Larina izbira, je celo snemanje doživela zelo osebno. Podobno se počutijo tudi njeni soigralci, ki so se močno navezali eden na drugega in so snemalno ekipo na terenu doživljali kot svojo družino. Konec koncev so skupaj posneli kar 347 nadaljevank.

Filip se je sprijaznil s koncem

S koncem se je sprijaznil le glavni negativec Filip Juričić, ki se dobro zaveda narave igralskega poklica. "Seveda je težko kar naenkrat prekiniti tako dolgotrajno snemanje, a takšen je pač naš poklic. Zberemo se skupaj, se intenzivno družimo, nato se vse konča. Tako je prišel tudi konec Larine izbire," pravi igralec, ki je igral Dinka Bilića. Na snemanju zadnje scene se je zbrala celotna igralska in producentska ekipa telenovele. Na zabavi, ki je trajala do jutra, so tekle solze sreče in žalosti, vrela čustva pa so člani ekipe izražali tudi prek karaok. Larino izbiro bomo na POP TV spremljali do konca junija, ko lahko pričakujemo romantičen konec.