Zanimivosti

Najboljši novi mobilni telefon

S.R.
11. 4. 2013, 16.09
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Novi HTC One je na Svetovnem kongresu mobilne telefonije 2013 prejel nagrado organizacije GSMA za najboljši novi mobilni telefon, napravo ali tablični računalnik.

HTC

Nagrado, ki jo podeljuje komisija strokovnjakov na medijskem in analitičnem področju, prejme mobilna naprava, za katero člani žirije menijo, da ima največ možnosti za uspeh na trgu v tem letu in ki nudi napredne lastnosti, dizajn ali funkcionalnost. S svojo gladko obliko, revolucionarnim začetnim zaslonom, vrhunskim zvokom in napredno tehnologijo kamere je HTC One naredil pomemben vtis na letošnjem svetovnem kongresu mobilne telefonije ter prepričal tako žirijo kot zastopnike.

HTC
Ben Ho in Graham Wheeler sprejmeta nagrado.
Benjamin Ho, izvršni direktor za trženje pri podjetju HTC, je ob tem povedal: »Zadovoljni smo z odzivom potrošnikov in industrije na novi HTC One. To je naprava, ki smo jo razvijali več let in smo nanjo izjemno ponosni. Verjamemo, da bo HTC One z vznemirljivimi novimi funkcijami, kot sta BlinkFeed in BoomSound, kamero z ultrapiksli in enodelnim aluminijastim ohišjem brez rež resnično spremenil način, kako ljudje uporabljajo svoj mobilni telefon, in revolucioniral splošno izkušnjo mobilne tehnologije.«

HTC One je na dogodku prejel tudi priznanje spletnih strani Tech Radar (»Najboljši mobilni telefon« in »Najboljši na kongresu«) in Mobile Geeks (»Najboljši pametni telefon«).