Zanimivosti

V Čilu našli pravega Nezemljana

S.R.
8. 4. 2013, 11.09
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Tako vsaj trdi najnovejši dokumentarec, v katerem bodo pokazali pravega pravcatega majhnega nezemljana.

Huffingontpost

Našli naj bi ga v čilski puščavi Atacama pred nekaj leti, je pa zares zelo majhen saj od glave do peta meri le 15 centimetrov. Dokumentarec z naslovom ''Sirius'' bo poleg tega tudi razložil, da so obstoječi alternativni viri energije tisto, kar nezemljanom omogoča potovanje na Zemljo in nazaj na njihove neznane svetove. Če je vse to res (in govorimo o res velikem ČE), bi lahko končno dobili odgovor na vprašanje, ali smo v vesolju sami ali ne.

Gonilna sila dokumentarca je Steven Greer, bivši reševalec, ki že leta pritiska na ameriško vlado, naj javnosti ponudi vpogled v podatke o NLP-jih – torej podatkih, ki uradno ne obstajajo. V dokumentarcu je med drugim mogoče videti tudi posnetke omenjenega humanoidnega nezemeljskega bitja, čigar DNK sekvenca naj bi nakazovala njegov izven zemeljski izvor.

Huffingontpost
Tako majhen naj bi bil odkriti Nezemljan.
Greer je že leta 1993 začel s projektom Razkritje (''The Disclosure Project''), s katerim poskuša vlado prepričati v razkritje podatkov o Nezemljanih, naprednih tehnologijah pogonov alternativnih energijah.

Po njegovem mnenju prikrivanje omenjenih podatkov nima prav nobene zveze z Nezemljani. Nasprotno, za vse so krivi ljudje in predvsem pohlepne ogromne korporacije, ki jim je v finančnem interesu, da ljudje o vsem tem ne vedo nič.

Več o malem Nezemljanu boste vsi zainteresirani lahko izvedeli v dokumentarcu ''Sirius'', ki bo premierno prikazan 22. aprila, a seveda le v neka kinih po ZDA. Bo pa istočasno na voljo tudi preko videa na zahtevo (video on demand). Greer v dokumentarcu med drugim trdi, da že 100 let poznamo napredne tehnologije (predvsem pogonske tehnologije in alternativne energije), ki bi jih cel svet lahko s pridom uporabil, a vse skupaj v tajnosti držijo vlade in korporacije.

Napovednik za dokumentarec si lahko ogledate spodaj, ali je kaj od vsega skupaj res, ali je vse le še ena NLP prevara, pa bo bržkone znano prav kmalu po premieri