Zanimivosti

Severini grozila smrt

M.V.
6. 3. 2013, 13.15
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Hrvaška zvezdnica Severina je v okviru promocije svoje prihajajoče turneje gostovala v srbski pogovorni oddaji Ami G Show, kjer je izdala, da ji je med porodom grozila smrt.

Hrvaška diva Severina se je nedavno mudila v Beogradu, kjer je gostovala v pogovorni oddaji Ami G Show, kjer se je razgovorila tudi o svojem zasbenem življenju. Kot smo že pisali, je voditelju izdala, da sta se z Milanom spet skupaj, delila pa je tudi svojo zgodbo iz otroštva. Že ob porodu je dvignila veliko prahu, saj je imela njena mama že tretji carski rez, zato je bila nosečnost rizična. Po rojstvu je bila Severina kar pet mesecev ločena od mame in bi lahko umrla. A je preživela in zrasla v eno najbolj priljubljenih pevk na Balkanu.

Nima se za lepo

Voditelj ji je intenzivno pihal na dušo in jo je vprašal, ali se zaveda, da velja za eno  najlepših estradnic na področju nekdanje Jugoslavije, Severina pa je njegovo opazko komentirala skromno in zadržano. »Nikoli se nisem imela za lepo. Menim, da vse skupaj ni tako povezano z lepoto,« je povedala in dodala, da ima Srbija veliko lepih žensk.

Koreografije pripravlja Anže Škrube

Pevka se trenutno mudi v Ljubljani, kjer se pripravlja na turnejo in pridno trenira skupaj s koreografom Anžetom Škrubetom ter osebnim trenerjem Andrejem Milutinovićem. Slednji Severino trenira kar v visokih petkah, da se bo čim bolje znašla na odru. V okviru turneje Dobrodošao u klub, se bo priljubljena Hrvatica na koncu turneje ustavila tudi v Ljubljani.

##IMAGE-21497##