Zanimivosti

Boji še ga še lastna hči

S.R.
7. 3. 2013, 18.07
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Marcus Boykin izgleda kot nihče drug na tem planetu. A to po lastni izbiri.

Boykin, znan tudi kot ''The Creature'' (kraterua, stvor) je namreč izvežban v tatujih in pirsingih, njegova največja reklama pa je kar on sam. 29-letnik sicer nastopa z ostalimi podobnimi posebneži v predstavi imenovani ''Freakshow'' na obali Venice. Skoraj vsak dan ima na telesu kakšen nov tatu ali pirsing, skoraj vse pa si naredi sam.

Ko pa ga kdo vpraša, zakaj si to počne, Boykin razloži, da se čuti nekako poklicanega in doda, da ''brez občutka igle na telesu'' izgubi namen v življenju. Boykin bo sicer tudi gost v novem delu resničnostnega šova ''Freakshow''.

Boykin sicer svoje telo nekako dojema kot serijo romanov, ki ne bo nikoli končana. A njegov nedokončani roman ima tudi kar nekaj bolj žalostnih poglavij. Običajni ljudje se Marcusa namreč kar malce bojijo, matere pred njim skrivajo otroke in podobno. Še najbolj pa ga boli, da se ga pravzaprav boji tudi njegova petletna hči Mia. Marcus je sicer ločen in je svojo hčer, ki živi pri materi videl le nekajkrat, a se ga je mala punčka prav vsakič ustrašila. Njegova odločitev, da svoje telo prekrije s tatuji in pirsingi je bila tudi eden izmed glavnih razlogov, da sta se z ženo razšla. Boykin ima z drugo žensko sicer tudi dveletnega sina, ki pa se ga na srečo ne boji.