Zanimivosti

Je to zares Galaxy S4?

S.R.
5. 3. 2013, 15.46
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Predstavitev novega Samsungovega telefona Galaxy S4 je oddaljena le še nekaj dni, ugibanja o tem, kakšen bo novi telefon pa kar ne ponehajo.

Še devet dni nas loči od predstavitve težko pričakovanega naslednika telefona Samsung Galaxy S3. Celotna tehnološka srenja predstavitev na Times Square-u že nestrpno pričakuje in ugiba, kakšen bo novi telefon. Na spletu je tako že mogoče najti nekaj domnevnih fotografij novega Samsungovega paradnega konja. Tako naj novi telefon ne bi imel fizičnega gumba ''domov'', zaslon pa bo malce večji in bo imel diagonalo okoli pet palcev (12.7-centimetra). Najnovejše domnevne fotografije novega telefona sicer prihajajo s Twitter računa ''evleaks'', ki se je v preteklosti že izkazal za zanesljiv vir.

Čeprav je bil S3 odličen telefon, pa so se nekateri malce zmrdovali nad plastičnim ohišjem, ki ni deloval ravno trdno. Očitno bo novi model to malce popravil, saj na prvi pogled izgleda precej bolj trdno, ima pa tudi bolj čist linije od zaobljenega predhodnika. Takole pa naj bi novi telefon izgledal v primerjavi s predhodniki.##IMAGE-21468##

Na drugi fotografiji (naslovnica članka) je sicer razvidno tudi, da bo telefon an voljo v različici s 16, 32 in 64GB pomnilnika, imel naj bi 2GB RAM-a, kamero s 13-imi megatočkami ter androidom 4.2. (še vedno Jelly Bean). Seveda pa so vse to le nepotrjene govorice in ugibanja.