Zanimivosti

Ježa jo sprošča

M.V.
5. 3. 2013, 20.11
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Pevka Alya si, ko ni zaposlena z glasbo, rada vzame čas zase, ki ga navadno preživi na hrbtu svoje kobile Lune. Ježa jo sprošča, poleg tega na ta način vzdržuje postavo.

Alya velja za dinamično osebo, ki je težko dolgo pri miru, a vseeno si rada vzame čas tudi zase. Trenutno se posveča promociji svoje nove skladbe Zlaži se mi, ko le utegne pa se sprošča na hrbtu svoje kobile Lune. Ježa jo pomirja, pred časom pa je povedala, da na hrbtu konja vzdržuje tudi svojo vitko linijo. Pevka je na svojem Facebook profilu objavila fotografijo svoje Lune, s katero je preživela sončno nedeljo.

Alyo ježa sprošča, z njo vzdržuje tudi fizično formo.

Od živali se lahko veliko naučimo

Pevka se je v konje zaljubila že kot majhna deklica, ježa pa se ji še danes zdi eden tistih športov, ob katerem se veliko naučiš in nahraniš dušo. Čeprav je s konja že nekajkrat padla, je nikoli ni strah ponovno se zavihteti v sedlo, saj je prepričana, da se od vsake živali lahko veliko naučimo. Prepričana je, da ježa skrbi tudi za njeno fizično kondicijo, saj mora biti spreten jezdec tudi gibčen. Prihajajoče sončne mesece bo bolj pogosto izkoristila za ježo Lune, ki jo zvesto spremlja že vrsto let.

##IMAGE-21461##