Zanimivosti

Koga stiska bodoča slavna slovenska mamica?

M.V.
5. 3. 2013, 13.52
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Slovenska medijska scena bo v kratkem bogatejša za še enega dojenčka. Novico o veselem pričakovanju je namreč nedavno delila tudi pevka Maša Medik. Ugibamo le še, kdo je veseli očka?

Maša Medik, pevka ki je zaslovela kot članica skupine Turbo Angels, pred leti pa so jo povezovali tudi  pevcem Janom Plestenjakom, je pred nekaj tedni na Facebooku razkrila, da je v veselem pričakovanju. Kdo je oče njenega otroka, deklice, ki naj bi na svet prijokala julija, ni izdala, na svojem Facebooku pa je objavila fotografijo, ki razkriva, h komu se stiska ponoči. »Kuc kuc...blazina za nosečke...zagotovo najboljši nakup v zadnjem času!" Kaj pa ste mislili da je? ;),« je Maša zapisala pod fotografijo, na kateri objema blazino.

Julija naj bi rodila deklico

Pevka se je nazadnje videvala s trenerjem Dejanom Marjetičem, s katerim sta se najprej zaročila, nato pa naj bi se razšla. Maša je novico o veselem pričakovanju nekaj časa skrivala pred mediji, nato pa jo delila s svojimi spletnimi prijatelji. "Dragi prijatelji! Ker ste vi tisti, s katerimi delim dnevne korake, takšne in drugačne bedarije in osebne misli, ker ste vi tisti, ki me spremljate iz dneva v dan, nekateri že več let, je prav, da med prvimi in iz prve roke izveste meni najlepšo novico na svetu. Lanskega decembra so me v enem izmed intervjujev vprašali, po čem si bom zapomnila leto 2012. Med drugim sem odgovorila, da po novici, ki me je zelo razveselila in osrečila. Že kar nekaj časa govorim tudi, da verjamem v čudeže! :) Razlog je čudež, ki diha in se razvija pod mojim srcem. Sem najsrečnejša na svetu, saj bom julija postala mamica ... baje, da deklici! ;)“

Premagala težave

Kot je razbrati iz njenih objav, je imela pevka pri zanositvi težave, ki pa jih je očitno uspešno premagala. "Nikoli ne nehajte verjeti v tisto, kar si želite, tudi če vam strokovnjaki rečejo, da ni možno ... Izjeme vedno obstajajo, tokrat sem bila jaz, naslednjič si lahko ti. Pa zahvala tistim parim, ki ste vedeli in na mojo željo več mesecev držali novico zase. Rada vas imam,« je zapisala pevka, ki komaj čaka, da bo postala mama.

##IMAGE-21440##