Zanimivosti

Pred vrati je sanjska poroka v maskah in perju

Benjamin Kračun
2. 2. 2013, 09.40
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

2. februarja bomo priča edinstveni sanjski poroki, ki se bo zgodila v Ločah pri Poljčanah. Neponovljiv dogodek poln čustev, igrivosti in vrhunske družbe bo še najbolj osrečil Vita in Nino.

Nina in Vito sta en čudovit par, ki ju človek z veseljem spoznava in se prepušča njuni družbi. Njeno dolgoletno zvezo bogati hčera Zarja.
Želja po poroki traja že kar nekaj časa, po letih dogovorov jima je uspelo, mi pa se bomo 2. februarja veselili z njima in doživljali enkraten, neponovljiv dogodek poln čustev, igrivosti in vrhunske družbe.

Vsa zgodba in ideja o sanjski poroki je nastala v letu 2012 na poročnem šovu v Ljubljani. Srečal sem simpatično, polno energije in mlado organizatorko porok Petro S. Spoznala sva se in v slabih petih minutah tudi vse dogovorila. To je to! Ista energija, iste ideje in isti pogled na svet: "Da, to bova naredila." Kmalu po dogovoru je sledil finalni večer, ožji izbor vseh parov. Prišlo jih je šest. Petra je poskrbela, da so se predstavili vsi sodelujoči v projektu, od poročnih tiskovin Tinashe, salona poročnih oblek Krinolina, Tria Kranjc, frizerskega studia Lasek in še mnogi drugi, ki so in bodo prispevali k zares sanjski poroki Vita in Nine. Sedaj smo tu, dober teden pred gratis in sanjsko poroko v Penzionu Kračun.

Poroka je en velik dogodek organizacije, terminov, pomerjanj, pogovorov in dogovorov. Tako sta bila Nina in Vito od 26. decembra 2012 dalje na polno zaposlena s pripravami. Testirala sta meni, sestavljala sedežni red, izbirala vabila, poročni šopek ter prstane. Naredila sta tudi testni make-up, se frizirala ter seveda izbrala najslajše - tortico. Vse trenutke je ujelo izkušeno in natančno oko poročnega fotografa Janeza Kotarja. Trenutek časa, ki vas bo popeljal v čudoviti svet fotografije in spominov, ki so nastajali ob pripravah na njun sanjski dan.

##IMAGE-19357##

Čustva in napetost se te dni stopnjujejo. Vsak dan smo bližje finalnemu večeru, v katerega smo vložili neskončno ur truda in seveda pričakovanj. Vsak dan je nov dan pričakovanj in novih doživetij za vse. Za Vita in Nino ter seveda vse organizatorje, ki pripravljamo njun dan, ki ga bosta pomnila večno.

Je poroka le dogodek ali je to spomin, ki traja, lahko presodite vsak pri sebi, definitivno pa je poroka dan, ki je prav poseben v srcu in duši mladoporočencev, ki z velikimi pričakovanji, čustvi in željami pričakujejo dan na katerem si bodo zaobljubili večno zvestobo in svojo bližino?! Zame je to kar človek potrebuje, večno bližino sočloveka in ljubezni, ki ti jo nudi partner, brezmejno in nepogojno. Ko bodo otroci odrasli in bodo skupaj gledali poročni album, ko se bodo spominjali trenutkov, ki so nastajali v nepozabnem večeru prijateljev in družine, šele takrat se bo utrnila misel, bilo je čudovito, bilo je lepo in da še danes se spominjava tega dne, ko sva skupaj stopila pred matičarja. In tako se je pričela njuna skupna pot, na poti do sreče, novih doživetij in skupnih trenutkov neizmernega veselja in ljubezni. V ljubezni je moč in naj tako ostane. Sreča je v srcih ljudi, samo oživeti jo je potrebno. Do 2 februarja, ko je ta dan nasvidenje in zopet na slišanje o občutkih in doživetjih iz sanjske poroke 2013.