Zanimivosti

Za en milijonov všečkov bosta…

S.R.
20. 1. 2013, 15.10
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

…spala skupaj. Petter Kverneng iz Norveške se je z dekletom svojih sanj (seveda sta samo prijatelja) dogovoril, da bosta imela spolne odnose, če fotografija, na kateri Peter prosi za pomoč doseže en milijonov všečkov.

Bržkone ju je navdihnila ideja izpred nekaj dni, v kateri so ljubki otroci na podoben način prišli do kužka. Tudi oni so dobili preko milijon ''všečkov'' in starši so jim bili kupili kužka. Prav takšen je bil tudi načrt Pettra Kvernenga in Catrine Johansen iz Norveške. 20-letnik in 19-letnica sta že dolgo prijatelja, a se med njima nikdar ni razvilo kaj več, čeprav si je Petter to zelo želel. Tako je uspel Catrine prepričati, da bo spala z njim, če na Facebooku pod njuno fotografijo (podnaslovljeno ''prosim, pomagajte mi do seksa'') dobi en milijonov ''všečkov''.

In ker vsi vemo, kako hitro se tovrstne zadeve širijo po spletu, je Petter na sicer ogromno število ''všečkov'' čakal le 18 ur. Po dobrih 20-ih urah pa jih je imel že preko 1.200.000. Vsebina na njegovi Facebook strani v tem trenutku ni več dostopna.

##IMAGE-19133##Čeprav je Petter lokalni medijski postaji še pred doseženim milijonom razložil, da se je vse skupaj začelo le kot šala, je v isti sapi dodal, da se bo spolni odnos, v kolikor zares dobi dovolj ''všečkov'' prav zares zgodil.

Svet je torej dobil še dva mladostnika, ki sta iz prijateljev (vsaj upamo lahko) postala par – in to po zaslugi Facebooka. Sedaj lahko le upamo, da bosta uporabila zaščito.