Zanimivosti

Najbolj zaželena je…

S.R.
12. 12. 2012, 13.14
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

...Jennifer Lawrence. Obiskovalci spletne strani Askmen.com so namreč za najbolj zaželeno žensko leta 2013 izbrali prav 22-letno ameriško igralko.

Čeprav smo mlado Jennifer lahko že leta 2011 videli v filmu ''X Men: First Class'', kjer je zaigrala Raven oziroma Mystique, pa je svetovno slavo dosegla letošnje leto z vlogo Katniss Everdeen v uspešnici Igre Lakote: Arena smrti, ki so jo posneli po knjižnih uspešnicah pisateljice Suzanne Collins. Revija Rolling Stone jo je zaradi omenjene vloge celo razglasila za ''najbolj nadarjeno mlado igralko v Ameriki''.

Jennifer je tako v anketi spletne strani Askmen.com dobila veliko večino od 2.4 milijona glasov. A bralcem ni pomemben samo videz, saj je Jennifer zmagala predvsem zaradi tega, ker se kljub slavi ne obnaša prav nič vzvišeno. Urednik James Bassil je povedal, da Jennifer pač deluje ''nekoliko bolj avtentično kot drugi igralci''. Poleg tega je ''sveža'', saj je zadnjih nekaj let ne srečujemo stalno v rumenih revijah. Jennifer na lestvici sledijo Mila Kunis, vzhajajoča lepotička Kate Upton, na četrtem mestu je Rihanna, na petem pa Emma Stone. Lanskoletna zmagovalka Sophia Vergara je zdrsnila na 12. mesto. Na seznamu 99-ih najbolj zaželenih žensk so se znašle še ameriška prva dama Michelle Obama, Sarah SIlverman in Rachel Weisz, ki so ve po vrsti starejše od 40 let.

Jennifer je od leta 2011 v razmerju s soigralcem iz filma X Men Nicholasom Houltom, a mlada Jennifer ne želi, da bi postala tipičen medijski par.  Že pred časom je sicer izjavila, da noče, da se njeno razmerje pojavlja v medijih, a hkrati – vsaj tako se ji zdi – je še slabše, če ga pred mediji poskušaš prikriti, saj se slednji nato še bolj trudijo za vsako najmanjšo podrobnost iz zasebnega življenja. Jennifer tako verjame, da je vse skupaj lažje, če medijem preprosto priznaš, da imaš partnerja.

V galeriji pa si lahko ogledate še preostala dekleta iz prve deseterice. Se vam zdi izbor prvih 10 najbolj zaželenih žensk dober, ali bi sami kar spremenili?