Zanimivosti

Ženske res ne znajo parkirati?

S.R.
11. 12. 2012, 13.07
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Takole se ne parkira avtomobila, sploh če je le-ta iz višjega razreda, tako kot BMW na spodnjem posnetku. Neznana ženska ima s parkiranjem neverjetno veliko težav.

Med parkiranjem v sicer precej ozek parkirni prostor ima neznanka namreč obilo težav, saj zadene pločnik in avtomobila ob praznem parkirnem prostoru. Možnosti sta bolj ali manj samo dve: ali ima ženska res težave s parkiranjem, ali pa je pod vplivom kakšnih substanc. Uspe ji namreč razbiti sprednji del in stran njenega precej dragega BWM-ja, tako da je video posnetek za ljubitelje te znamke avtomobilov najverjetneje kar malce boleč.

Video posnetek je bil pred nekaj dnevi objavljen na spletni strani LiveLeak in se seveda kot blisk razširil po drugih straneh. Traja dobro minuto, a v tem času uspe neimenovana voznica z avtom zadeti pločnik, betonski steber in druge avtomobile. Snemalcev vmes celo pripomni, da se mu vse skupaj zdi ''nenavadno zabavno''. Na posnetku je moč celo slišati enega izmed opazovalcev, ki zgrožen ugotavlja, ali je ženska zadela njegov avtomobil. Vsekakor lep pokazatelj tega, kako se ne sme parkirati.