Zanimivosti

Kmalu tri dni teme

K.Š.
11. 12. 2012, 13.03
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Po spletu že nekaj časa kroži verižno e-pismo, ki marsikoga spravlja v obup. Nekateri so šli že tako daleč, da so si za 'sodni dan' pripravili zaloge hrane in zdravil.

##IMAGE-17767##Že sam uvod v pismo, ki je zaokrožilo po spletu in končalo v poštnih nabiralnikih ogromnega števila ljudi, je nekoliko 'neverjeten'. Začne se namreč tako: NASA sporoča …

Dejstvo je, da NASA ni take vrste agencija, ki bi kar koli sporočala prek tovrstnih e-sporočil. Je pa vtis, ki ga naredijo prve besede na naivnega in prestrašenega prejemnika lahko zelo močan. Če še tega niste dobili v vaš odejmalec elektronske pošte, si vzemite nekaj minut časa in preberite, pred čem naj bi nas svarila NASA:


NASA sporoča, vendar kot običajno informacija ne prihaja v medije.
> Kaj bo 21.12.2012 <

Vlada je julija 2012 prejela informacijo. Z njo seznanite svoje najbližje, prijatelje in vse ljudi, ki so jo sposobni sprejeti. Laboratoriji NASA so sporočili, da bo kmalu možen prehod Zemlje čez galaktični 'ničelni pas'.

1. Jesen in zima 2012/2013

Bosta v Tibetu in na celi severni polobli topli. Med 12. in 23. 12. 2012 bo Zemlja s celotnim Sončevim sistemom verjetno prešla čez galaktični „ničelni pas“. Gre za obstoječi prostor, kjer ugasnejo in se ne morejo širiti nobene energije, kjer pri nobenem objektu ne obstajajo elektromagnetna polja.

2. Praktično bo na celi Zemlji 21. 12. 2012 v nekaj minutah okrog 10. ure zjutraj po moskovskem času /7. ure po srednjeevropskem času/ nastala popolna tema in absolutna tišina. Ne bo svetlobe, elektrike, komunikacijskih povezav, celo nobeden zvok, ničesar ne bo delovalo.

3. To temo bodo spremljale kozmične iluzije, iluzorne eksplozije svetlobe, kar bo trajalo nekaj dni, približno 3-4. Naj vas ne bo ničesar strah.

4. Zatem se zopet pojavi sončna svetloba. Vse postane zopet vidno. Živali bodo prej intuitivno ugotovile, da prihaja „kozmična tema“ in se bodo skrile v brlogih. Ljudje v mestih ne bodo ničesar občutili, zato bodo med njimi žrtve in bo nastala panika. Lahko umre 10 odstotkov prebivalstva.

5. Na to spremembo ciklusov se morate pripraviti prej, dokončati vse obveznosti za leto 2012, ne najemati novih dolgov in vrniti stare dolgove.

6. Dne 20. 12. 2012 vzemite svoje otroke, dokumente, denar in odpotuje iz mest na podeželje. Pripravite si zaloge hrane za 2 meseca. Električna omrežja se bodo rekonstruirala postopoma in dolgo. Potrebno je imeti zalogo vode, drv za kurjavo, svečke za razsvetljavo. Morate imeti peč na drva. 21. 12. prenehajo delovati električna in komunikacijska omrežja ter TV. V času „temnih dni“ morate na okna obesiti temne zavese, ne gledati skozi okna, ne smete verjeti lastnim očem in ušesom, ne hodite ven. Če bo to nujno, ne odidite daleč, ker se boste lahko izgubili, ker boste brez orientacije. Niti lastne roke ne boste videli. Vendar strah je odveč.

7. Ko se zopet pojavi svetloba, se ne vračajte takoj v mesto, bolje da počakate do spomladi. Zemlja bo definitivno prišla iz „ničelnega pasu“ približno 7. februarja 2013. Delno bodo popravljena električna omrežja in transportni sistem. Proti koncu marca se bo popolnoma vzpostavilo ravnovesje in začnejo letati letala in voziti vlaki.

8. Vlade sveta so že iz raznih virov prejele ta poziv o „ničelnem pasu“, vendar svojim državljanom bodisi ne znajo ali nočejo pomagati. Civilna zaščita in organizacija evakuacij ne bosta delovali, ker ne bo elektrike, komunikacije, prevoza. Lahko se zanesete le nase.

9.Nastala situacija po prehodu Zemlje čez galaktični „ničelni pas“ bo spremenila ljudi tako, da bodo postali bolj poduhovljeni. Bodo začeli razmišljati o novi hierarhiji vrednot. V razvitih in razvijajočih se državah bodo nastala in zacvetela nova duhovna gibanja, vzpostavljeni bodo novi sistemi za ohranjanje zdravja in dostojanstva osebnosti. To bo dolgo obdobje z novim progresivnim trendom razvoja človeštva.


##IMAGE-17768##To e-sporočilo je zaokrožilo po vsem svetu in sprožilo val ogorčenja mnogih znanstvenikov, ki tovrstne napovedi zavračajo. Če boste malce 'poguglali' vam bo takoj jasno, da je vse, kar je napisano v zgornjem e-sporočilu le natolcevanje in namerno širjenje panike med ljudmi.

Kakor koli že, če ste to sporočilo prejeli, ga lahko mirno ignorirate … Če pa vseeno imate kakšen pomislek, lahko skočite v bližnjo trgovino in si nabavite vse potrebno: torej hrano za dva meseca, plin, zdravila in še kaj. Vam je mogoče prišlo na misel, da je namen tega sporočila tudi ta, da si naredite nekaj (nepotrebnih) zalog? :)