Zanimivosti

Ima res najlepšo?

S.R.
5. 12. 2012, 12.15
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Te dni so vse oči uprta v Carino Felizardo. A ne v njene oči, temveč v njeno zadnjico. Carina je namreč zmagovalka tekmovanja za najlepšo zadnjico v Braziliji.

Brazilka iz zvezne države Para je namreč zmagovalka tekmovanja ''Miss Bum Bum 2012'', na katerem izbirajo najlepšo zadnjico v Braziliji. 26-letna lastnica najlepše zadnjice, na katero so Brazilke še posebej ponosne je po zmagi v solzah povedala, da je ''nepopisno srečna'' in se seveda zahvalila vsem, ki so glasovali zanjo.

Njena zadnjica se je nad vse druge dvignila v petek, 30.11, ko je žirija petih moških in šestih žensk pozorno preučila zadnjice 15-ih finalistk. V torek, 4. decembra pa so jo tudi uradno razglasili za ''Miss BumBum 2012''. Carina je tako simbolično prevzela naslov lastnice najlepše zadnjice Pippi Middleton. Cacau Oliver, eden izmed organizatorjev tekmovanja namreč meni, da ima Carina precej boljšo zadnjico kot Pippa. Dodal je še, da Brazilske zadnjice občuduje cel svet.

Zasluge za tako zapeljive zadnjice imajo po Cacaujevem mnenju toplo vreme, mešanje ras in karnevali. No, letošnja zmagovalka ima drugačno razlago. Carina namreč že 10 let trdo telovadi, rezultat pa je zavidanja vredna zadnjica. Čeprav zmage zares ni pričakovala, pa je vesela, da so se vsa ta leta v telovadnici končno obrestovala. Poleg zadnjice pa je mati narava Carino tudi sicer obdarila s privlačnim videzom, ki je navdušil skupino sodnikov. Oglejte si nekaj fotografij z zaključne prireditve in presodite, ali je bila Carina upravičeno razglašena za lastnico najlepše zadnjice.