Zanimivosti

Seksi zombiji v bikiniju?

S.R.
27. 11. 2012, 14.08
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Dekleta v bikiniju imajo radi vsi. Mnogo pa je tudi takih, ki imajo radi zombije. Sedaj pa se je našel nekdo, ki je ti dve stvari združil.

Za promocijo tretje sezone izjemno priljubljene serije ''The Walking Dead'' (AMC bo februarja 2013 v ZDA sicer začel predvajati že drugo polovico tretje sezone) se je oglaševalska agencija Ireland/Davenport iz Južne Afrike domislila odlične ideje. Posneli so koledar s seksi dekleti v bikiniju. Nič novega, če ne bi ta ista dekleta naličili v zombije. Očitno so zadeli v polno, saj koledar obožujejo tudi uredniki južnoafriške izdaje revije FHM, kjer se na tovrstne zadeve pač zelo spoznajo. Na blogu, ustvarjenem za promocijo koledarja so novinarji FHM-ja tako zapisali, da koledar ''združuje dve njihovi najljubši stvari: dekleta v bikinijih in zombije''. Hudomušno pa so dodali še, da bi bilo vse skupaj lahko še boljše le v primeru, če bi dekleta v rokah imela še pivo.

Seveda se kot vedno najdejo tudi kritiki, ki jih moti predvsem scena. Yolanda Green je na spletni strani LazyGamer.com zapisala, da bi se zombijevski koledar pač moral snemati v ''postapokaliptičnem mestu'' in ne na sončni plaži. Poleg tega po njenem mnenju dekleta ne izgledajo kot žrtve napada zombijev, temveč kot ''udeleženke iste prometne nesreče''. Prav tako poznavalci menijo, da so fotografije na koledarju zares slabo obdelane. Koledar si je sicer moč zastonj prenesti s spletne strani omenjene oglaševalske agencije, video posnetek snemanja koledarja pa si lahko ogledate spodaj.