Zanimivosti

Vrata odprl najsodobnejši Si.mobilov prodajni center

S.R.
21. 11. 2012, 08.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Danes je na Prešernovem trgu 2 Si.mobil odprl svoj najsodobnejši prodajni center.

Novo prodajno mesto v strogem centru Ljubljane je oblikovano na podlagi poglobljene študije potreb in želja uporabnikov ter sledi arhitekturnim trendom najsodobnejših prodajnih mest. Zasnovano je kot stičišče ogleda, izkušnje in nakupa, obenem pa odraža prenovljeno blagovno znamko Si.mobil. Nov prodajni center na Prešernovem trgu bo nadomestil dosedanje prodajno mesto na Čopovi ulici

Si.mobil je pri snovanju novega prodajnega mesta ubral popolnoma nov pristop tako pri izbiri ekipe, prodajnem procesu, kot tudi arhitekturni zasnovi. K postavitvi najboljše prodajne ekipe je družba povabila vse svoje prodajalce. Namen je bil sestaviti ekipo sodelavcev, ki bodo željni novih izkušenj, pripravljeni na nove prodajne pristope ter bodo sestavljali skladno prodajno ekipo od vstopa v center, svetovanja, pa do zaključka prodajnega procesa.

Prodajno mesto s svojim izčiščenim slogom sledi trendom najmodernejših prodajnih mest. Zasnovano in opremljeno je z mislijo na dobro počutje uporabnika. Uporabniki bodo imeli čas za spoznavanje posameznega produkta ali storitve, razporeditev v prostoru pa jih bo intuitivno popeljala do izpolnitve želja in potreb. V Si.mobilu želijo uporabniku pričarati čim prijetnejše okolje, kjer se bo odlično počutil. Prodajno mesto je tehnično napredno, a hkrati z izbiro toplih in naravnih materialov in postavitvijo elementov, ustvarja vtis domačnosti. Da bi se v centru čim bolje počutile tudi družine, so uvedli tudi kotiček za naše najmlajše in »dnevno sobo«, ki je namenjena kratkim predstavitvam produktov in storitev znotraj samega prodajnega mesta. 

Ob vseh novostih center sledi ekološkim standardom. Nadaljuje Re.misli zgodbo in teži k čim bolj brezpapirnemu poslovanju, odlikujejo ga okolju prijazni materiali in seveda nudi možnost reciklaže odsluženih telefonov in baterij. Sklepanje pogodb poteka z elektronskim podpisom, s čimer se zmanjša tiskanje pogodb in drugih dokumentov, podpisan dokument pa uporabniki prejmejo na svoj elektronski naslov. Vsa aktualna ponudba je predstavljena na LCD zaslonih, kjer si lahko uporabnik prebere tudi vse o želenem aparatu. Za osvetlitev so nameščene varčne žarnice in LED diode z bistveno nižjo porabo električne energije.

Prodajno mesto ima posebej oblikovano zgornje nadstropje, kjer je obiskovalcem na voljo brezplačni dostop do interneta. Prostor je namenjen tudi za hitra srečanja in sestanke.