Zanimivosti

Seksi angeli v New Yorku

S.R.
8. 11. 2012, 14.11
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Newyorčani so imeli v sredo, 7. novembra marsikaj za videti. Vsaj tisti srečneži, ki so imeli vstopnice za modno revijo Victoria's Secret, kjer so se spet zbrali najlepši angelčki.

Temo bi lahko opisali kot ''nebesa, ki srečajo Srednji svet iz Gospodarja prstanov''. Vodilna manekenka Miranda Kerr je revijo namreč odprla v zeleni vilinski opravi s srebrnimi zvezdami. Precej primerno, glede na to, da je njen partner Orlando Bloom – Legolas iz Gospodarja Prstanov. Poleg Mirande so se med izbranimi ''angelčki'' znašle še Deutzen Kroes, Erin Heatherton, Candice Swanepoel, Lily Aldridge, Behati Prinsloo, Izabel Goulart in Alessandra Ambrosio, ki je med drugim nosila tudi Fantasy Bra – modrček, ki je vreden kar 2.5 milijon ameriških dolarjev, sestavljen pa je iz kar 5.200 žlahtnih kamnov (ametistov, rubinov, safirjev in diamantov). Osrednje mesto na pregrešno dragem modrčku pa je pripadlo 20-karatnemu belemu diamantu. Brazilka Alessandra je presenetila z izklesano postavo (zaradi katere so ji seveda tudi zaupali najdražje oblačilo) in to kljub dejstvu, da je v začetku maja letos rodila.

Kot se za slavno znamko spodobi, so imeli angelčki tudi tokrat celo vrsto različnih tematskih kostumov, od prej omenjene ''vile'' pa do ''navijačice''. Celotno modno revijo pa sta z glasbo popestrila tudi Justin Bieber in Rihanna, ki sta se z manekenkami tudi sprehodila po stezi. Sodeč po fotografijah je bilo v dvorani zares vroče, tako nastopajočim, kot gledalcem.