Zanimivosti

Grozljivo - žensko skoraj zdrobili trije avtomobili

S.R.
7. 11. 2012, 14.28
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Nadzorne kamere v mestu Birmingham v Veliki Britaniji so ujele grozljivo nesrečo, v kateri si nič hudega slutečo peško skoraj zdrobili trije avtomobili.

A po nekem čudežu je preživela.  Vse skupaj se je pripetilo na precej prometni ulici Alum Rock Road v Birminghamu v Veliki Britaniji. Celotna ulica je ob nesreči dobesedno obstala, saj so se vsi mimoidoči bali najhujšega. A ženska, katere identitete policija ne želi razkriti, jo je odnesla brez hudih poškodb, policija pa nesrečo še preiskuje.

Nič hudega sluteča ženska (na posnetku je vidna v belem) je želela prečkati prometno ulico, pri tem pa skoraj izgubila življenje. V tistem trenutku je eden izmed avtomobilov mimo pripeljal precej prehitro, trčil v ob cesti parkiran avtomobil in ga potisnil v avtomobil parkiran pred njim. Nič hudega sluteča ženska pa se je znašla med vsemi tremi avtomobili. Mimoidoči so z grozo opazovali dogajanje. Rdeči avtomobil, ki je prehitro pripeljal po ulici je trčil v parkirano srebrno vozilo in ga potisnil v žensko, ki je nato ostala ukleščena med razbitinami treh avtomobilov.

Na srečo pa jo je odnesla le s poškodbami glave, ki pa niso bile življenjsko nevarne. Nesreča se je sicer pripetila 20. oktobra ob 15.40 po lokalnem času. Poleg nje sta bila v nesreči poškodovana še ena ženska in 10-letni deček, a sta jo tudi onadva odnesla brez hujših poškodb.

Prodajalec Abdul Jabbar, ki je bil priča nesreče je potrdil potek dogodkov – žensko je stisnilo med srebrni in črni avtomobil, ki sta bila parkirana ob cesti. Policijska postaja West Midlands incident preiskuje, a zaenkrat niso še nikogar aretirali.