Zanimivosti

Takole zasluži 200 evrov na dan

S.R.
5. 11. 2012, 11.43
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

In ne, ni prostitutka. Jackie Samuel je profesionalna mojstrica objemov. Tujce vabi, da ji zlezejo v objem (ali pa ona v njihovega) in z njo malo zadremajo.

29-letnica tako na dan v postelji leži ni se ''žlička'' z več različnimi moškimi. Sprva je s tem začela, da bi plačala svoj študij in hkrati poskrbela za svojega sina. Danes s svojim nenavadnim delom zasluži do 200 evrov na dan, na teden pa leže z okoli 30 različnimi moškimi, od upokojencev pa do vojnih veteranov.

A njen posel, ki ga imenuje ''The Sunggery'' (''snuggery' pomeni ''udobna hišica'') so opazili na fakulteti, kjer ji grozijo z izključitvijo. Spet drugi jo zmerjajo s prostitutko. Kritikom odgovarja, da se je ''rodila z znanjem objemanja'', ter da je slednje ''zdravo, spiritualno in zabavno''. Stranke k njej sicer hodijo iz najrazličnejših razlogov. Starejši moški ponavadi hodijo k njej zato, ker so jim umrle žene in samo potrebujejo nekoga, ki je z njimi. Mlajši moški se k njej zatekajo po končanih razmerjih, ker so v težavnih razmerjih, nekatere pa samo zanima, kakšen je občutek, ko zlezejo Jackie v objem. Podjetna študentka svoje storitve oglašuje na spletu in računa 60 dolarjev na uro (dobrih 46 evrov).

Za objemanje si stranke lahko izberejo katerokoli sobo v njeni hiški v Rochesterju v New Yorku, velika večin pa se odloči za njeno veliko posteljo. Med uro objemanja se stranke ne smejo dotikati delov telesa, ki jih pokriva spodnje perilo, ki ga Jackie vedno nosi pod pižamo.

Posel Jackie celo tako cveti, da je morala nedavno najeti še eno sodelavko. Pri objemanju in ''crkljanju'' z moškimi ji sedaj pomaga Collen. Sicer še ne dela samostojno, se je pa Jackie že dvakrat pridružila in sta skupaj objemali moškega. Kljub strogim pravilo glede dotikanja intimnih delov se je na Jackie hitro vsul plaz kritik, ki jo označujejo za navadno prostitutko. Nekateri pa celo trdijo, da je še slabša kot prostitutka, saj je samo dejanje objemanja in skupnega ležanja še bolj intimno kot seks. Ena izmed njenih stalnih strank, moški po imenu Tim se s kritiki seveda ne strinja. Nekaj ur ležanja z Jackie mu je namreč pomagalo prebroditi krizo po koncu razmerja, celotno izkušnjo pa je opisal kot ''meditativno''. Povedal je še, da bo k Jackie hodi tudi po tem, ko bo zopet v razmerju, saj ''ne gre za varanje, zato početje ni nemoralno''.