Zanimivosti

Živel je na podstrešju bivšega dekleta

S.R.
14. 9. 2012, 12.20
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Vsi sem in tja slišimo neznane zvoke s podstrešja, a ponavadi gre le za veter ali kakšne živali. Ženska iz Južne Karoline pa je na podstrešju našla kar bivšega fanta.

In to fanta, s katerim se je razšla že pred več kot 12-imi leti. Tracy (priimka mediji nočejo izdati) iz mesta Rock Hill v Južni Karolini, sicer samohranilka in mama petih otrok je povedala, da je nekega dne na podstrešju zaslišala močan udarec, nato pa so iz stropa pokukale konice žebljev.

Vse skupaj se je zgodilo okoli pol treh zjutraj in Tracy je takoj začutila, da je nekaj hudo narobe. Najprej je pomislila, da je na delu poltergeist, a na podstrešju ni bilo nobenega zlobnega duha. Na podstrešju je bil namreč njen bivši fant, ki je na njenem podstrešju živel že okoli dva tedna, vse odkar so za izpustili iz zapora.
S Tracy sta se sicer razšla že pred več kot 12-imi leti in Tracy nikdar ni pomislila, da bi se z njim zopet spustila v razmerje, čeprav ji je v pismih iz zapora zatrjeval, da se je spremenil.

Tracyjini odrasli sinovi in njen nečak so moškega našli spečega na podstrešju. Bivši fant je očitno vzel vse stare plašče in spal v njih. Moški je sicer po tem, ko so ga odkrili, pobegnil še pred prihodom policije.

Na podstrešju so nato našli še kar nekaj kartonastih lončkov, polnih urina in iztrebkov. Moški pa je tudi preuredil jaške na stropu, tako da je lahko gledal v Tracyjino spalnico. Edini vhod na podstrešje je sicer iz sobe v notranjosti hiše, tako da nikomur ni jasno, kako je moški sploh lahko prišel na podstrešje. Tracyjinega bivšega fanta sicer policija še išče