Zanimivosti

Nova Okna 8 za drobiž

S.R.
22. 8. 2012, 15.21
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

A seveda le za tiste, ki si lastijo nove PC-je s prednameščenim operacijskim sistemom Windows 7.

Tisti, ki so v zadnjem času kupili računalnik z že nameščeno sedmo verzijo najbolj razširjenega operacijskega sistema oziroma bodo to storili, namreč lahko rezervirajo kopijo Windowsov 8 za samo 14.99 dolarja. Za takšno poceni nadgradnjo se lahko registrirajo vsi, ki so oziroma bodo svoj računalnik s sedmo verzijo Oken kupili v času med 2. junijem 2012 in 31. januarjem 2013. Microsoft je namreč na spletu že odprl registracijski obrazec, preko katerega lahko vsi lastniki PC-jev vnesejo 25-mesto registracijsko kodo za sedma Okna in osmo verzijo tako dobijo praktično za drobiž. Nadgradnjo bodo srečni lastniki PC-jev lahko dobili vse do 28. februarja 2013.

Osma verzija operacijskega sistema Windows bo sicer uradno na voljo 26. oktobra, takrat pa bo Microsoft tistim, ki so se registrirali za poceni nadgradnjo začel pošiljati kode, ki jih bodo lahko uporabili pri prenosu nove verzije.

Na ta način si lahko svoj nov PC precej poceni nadgradite, vprašanje pa ostaja, kako dobro bodo nova Okna s popolnoma predrugačenim namizjem pravzaprav sprejeta.