Zabava

Finalisti viktorjev popularnosti 2012

30. 1. 2013, 20.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Po skoraj dveh mesecih glasovanja za poljubne kandidate za viktorje popularnosti pričenjamo drugi krog tekme.

Glasovi so prešteti in ponujamo vam prvih pet kandidatov vsake kategorije. Zanje lahko glasujete vse do 27. februarja 2013 z SMS-sporočili ali na glasovnicah v revijah Stop, Jana in Lady. Izbrali ste torej svoje finaliste, tiste, med katerimi se bo boj za zmago iz tedna v teden le še stopnjeval.

TELEVIZIJSKI KANDIDATI

Med televizijskimi osebnostmi so se najviše uvrstili nekdanji voditelj oddaje 24 ur Matjaž Tanko, voditelj oddaje Moja Slovenija Mario Galunič, voditelj oddaje Na zdravje! Boštjan Romih, voditeljica oddaje Danes Jerca Zajc in voditelj X-Faktorja Vid Valič.

Med televizijskimi oddajami so bile, kot kaže, lani najbolj priljubljene informativna oddaja 24 ur, razvedrilni oddaji Na zdravje! in Moja Slovenija, resničnostna oddaja Gospodinje pojejo in informativna oddaja Odmevi.

RADIJSKI KANDIDATI

Predstavljamo vam peterico najbolj priljubljenih radijskih postaj pri nas: Radio 1, Val 202, Radio Center, Radio Veseljak in Radio Si. In na radijskih valovih nas k poslušanju privabijo tudi radijske osebnosti. Lani so bili najpopularnejši Denis Avdić, Andrej Karoli, Sašo Hribar, Jože Činč in Polona Požgan.

GLASBENIKI

Kdo vas je lani najbolj očaral s svojo glasbo? Tudi letos sta se med pet najbolj priljubljenih izvajalcev uvrstila pevka Tanja Žagar in pevec Jan Plestenjak. Tukaj so še narodno-zabavna skupina Modrijani, fantovska skupina In & Out in primorski kantavtor Iztok Mlakar.

NAJLJUBŠA SPLETNA STRAN

Vsakodnevno brskanje po spletu nas obvezno pripelje tudi do našega najljubšega portala. V lanskem letu ste najraje klikali po straneh: 24ur.com, rtvslo.si, siol.net, izklop.com in zarolaj.si