Nista ostala skupaj

Razšla se je s sanjskim moškim: rada bi še malo uživala

Marjana Vovk
5. 7. 2021, 08.33
Posodobljeno: 5. 7. 2021, 08.48
Deli članek:

Sanjski moški je izbral dobitnico zadnje vrtnice: Anjo Širovnik. Čeprav je v oddaji kazalo, da sta si zares naklonjena, nista ostala skupaj. »Ne, nisva par. Naslednji dan po koncu snemanja sva se dobila, pogovorila in se sporazumno odločila, da greva vsak svojo pot. Ostajava pa v prijateljskih odnosih in nimava nobenih zamer drug do drugega,« je pojasnila Anja.

Pop TV
Čeprav je Gregor v oddaji dejal, da mu je Anja spodnesla noge, po snemanju nista ostala skupaj.

»Zagotovo bo Gregor nekoč eni sanjski moški, jaz pa nekomu sanjska ženska. A med nama se nekako ni izšlo,« pravi Anja. Očitno je bila starostna razlika le prevelika – Anja jih ima 22, Gregor pa 31. »Človek ima pri dvajsetih drugačne prioritete kot pri tridesetih in drugačen pogled na življenje. Jaz bi rada še malo uživala,« pove študentka pedagoške fakultete in doda, da ji sicer ni žal, da se je prijavila v oddajo. »To je bila ena lepših izkušenj v mojem življenju in bi jo še enkrat ponovila.« V oddajo je odšla brez vsakih pričakovanj, predvsem zaradi nove izkušnje. Če slučajno najde ljubezen, še toliko bolje. A se to ni zgodilo. »Saj so neka čustva, določeni občutki, a o ljubezni ne morem govoriti. Človeka moraš bolje spoznati, da se lahko razvije kaj globljega,« je priznala o svojih čustvih do Gregorja. In izključuje možnost, da bi se kdaj med njima vseeno zanetila iskrica: »Sva vseeno malce preveč različna in starostna razlika je prevelika.«

MORDA PA?

Da bi lahko zmagala, je čutila že prej, zato zadnja vrtnica zanjo ni bila prav veliko presenečenje. Da je izbral prav njo, pripisuje svoji iskrenosti. »Na koncu je morda pretehtalo prav to, da sem bila ves čas iskrena do njega. Tudi ko je bilo na koncu govora o zaroki, sem mu povedala, da se ne bi zaročila, ker ga ne poznam tako dobro.« Se ji ne zdi, da morda ni pošteno do drugih punc, da je zmagala in se potem odločila, da iz tega ne bo nič? »Mislim, da ne. Ker ob koncu snemanja res nisva vedela, kaj bo. Pustila sva vse možnosti odprte, morda bi se vseeno kaj zgodilo. Sva rekla, da bova videla, kako bo. Pa itak se nobena od punc ni res zaljubila v Gregorja, razen mogoče Laura,« pojasni. »V oddaji se zdi vse lepo in prav, v praksi pa je malo drugače, zato se šele po šovu vidi, ali je to to ali ni,« so jo opozorili že njeni starši, ko so spoznali Gregorja.

Med snemanjem je ni motilo, da se je Gregor poljubljal tudi z drugimi, saj temu ni bila priča, a zdaj ko to vidi v oddaji, ji vseeno ni prijetno. 

ŠE SAMSKA

In kako je zdaj z njenim ljubezenskim življenjem, je morda po oddaji (snemanje se je zaključilo marca) že koga spoznala? »Ne, sem še kar samska, uživam v tem in verjamem, da bo prišel pravi ob pravem času.« Čeprav se je njeno življenje zaradi prepoznavnosti precej spremenilo, je njena trenutna okupacija pisanje diplome. »Izpite imam že vse narejene. Če bo šlo vse po načrtu, bom še letos diplomirala.«