sanjski moški

Bojana in Milica o zmenkih nekoč: »Mogoče je bil celo ukraden kakšen poljubček«

Marjana Vovk
4. 6. 2021, 06.30
Deli članek:

Komentatorki Sanjskega moškega Bojana in Milica nas v oddaji Vino in vrtnice zelo zabavata, hkrati pa imata malce drugačen pogled na dogajanje kot preostala para, torej Maruša in Luka ter Nuša in Alja. Kot upokojenki sta seveda bolj umirjeni in preudarni, večkrat pa nam postrežeta s kakšnimi primerjavami, kako so stvari potekale nekoč.

Pop TV
Bojana in Milica pravita, da so bili njuni zmenki nekoč precej drugačni, predvsem bolj sramežljivi.

Ker sta prijateljici iz Ljubljane polni življenjskih modrosti in imata za sabo številne izkušnje, smo ju povprašali, kako zelo drugačni so bili zmenki nekoč, ko sta bili še mladi. Milica premišljuje, da morda zmenki v njenih mladih letih v resnici niso bili dosti drugačni, le prilagojeni so bili drugačnemu načinu življenja.

RANDIJI

»Morda sami zmenki niti niso bili silno drugačni, a je bil način življenja precej drugačen in na drugem nivoju. Ni bilo telefonov in za naslednje srečanje smo se dogovarjali ter se tega držali, če se je le dalo,« opisuje. »Lahko se je zgodilo, da te starši niso pustili ven, imeli smo horo legalis, pijačo oziroma alkohol smo pili malo in redko. Takrat so nas že malenkosti osrečevale,« se spominja upokojena tajnica. Bojana pa doda: »Včasih smo zmenkom rekli randiji, na začetku smo se dobivali malo bolj na skrivaj, v kakšnih parkih, na športnih igriščih, pa fino je bilo, če se je začelo mračiti, da je bil mogoče celo že ukraden ali podarjen kakšen poljubček.« Spoznavanje morebitnih bodočih parov je bilo včasih precej bolj sramežljivo in zadržano kot danes, ko se v oddaji Gregor z dekleti strastno poljublja že na prvih zmenkih. Glede tega imata sicer komentatorki različni mnenji: Milici to ni všeč, pravi, da se moraš s človekom prej bolje spoznati, medtem ko Bojane to sploh ne moti.

PRAVA LJUBEZEN

A zanimivo je, da Bojana sicer ne verjame, da bi se resnična ljubezen lahko zgodila pred kamerami. »Mislim, da se dobesedno pred kamerami res težko najde ljubezen, prej za kamerami, saj pred kamero nikoli nismo res pravi, vsakodnevni mi.« Milica pa dopušča tudi to možnost: »Če verjameš v ljubezen na prvi pogled, lahko najdeš ljubezen tudi pred kamerami. Vse je mogoče.« Ko jo povprašamo o njeni ljubezenski zgodbi, nam mama dveh hčera pove: »Moja ljubezen se je zgodila pred več kot petdesetimi leti, spoznala sva se v neki prijetni družbi.« Bojanina romantična pravljica pa se je po dvajsetih letih zakona izpela, a ji je dala njen največji zaklad – sina.

SIMPATIČNI GREGOR

Za konec nam povesta še, kaj si mislita o sanjskem Gregorju. »Je simpatičen moški, ki se je odločil na ta način najti pravo osebo, ki mu bo stala ob strani. Je odločen, ve, kaj si želi, je poln energije, ima lep in dober odnos do sočloveka, je čustven, razumevajoč, po duši nežen, a močan moški, ki bo naredil vse, da bo svojo izbranko osrečil,« ga opiše Milica. Bojani pa se zdi, da je zelo dober in previden opazovalec in poslušalec, »saj dobro ve, kakšno dekle si želi ob sebi, in zelo dobro sledi temu svojemu občutku«.