Sanjski moški

Carmen: »Spletkarjenja in obrekovanja sem imela že čez glavo«

Marjana Vovk
17. 5. 2021, 20.50
Posodobljeno: 17. 5. 2021, 21.51
Deli članek:

Ta vikend je sanjski Gregor domov poslal kar tri dekleta; dve novinki, Mireille Jarc in Sarcy (Sara Turnšek), ter najstarejšo tekmovalko, 39-letno Carmen Osovnikar. »Nekatere punce so bile zaradi tega zelo srečne,« se zaveda Carmen, ki je v oddaji zakuhala nekaj vročih izpadov.

Pop TV
Carmen trdi, da v oddaji ni igrala. »Bila sem direktna, kot sem vedno.«

Vam je bil Gregor všeč?

Na prvi pogled mi je bil všeč, saj je moj tip moškega: visok, črn, bradica, tatuji. A na snemanju so ves čas kamere, zato ni pravega stika. Niti nisem imela zmenka z njim, zato ni bilo kemije, metuljčkov v trebuhu. Bolj naklonjenost na prijateljski bazi. Ker sem malo starejša, morda potrebujem več časa, da nekoga spustim k sebi. Življenjske izkušnje te naučijo, da si malo previdnejši pri izbiri moških. Jaz sem bila vedno v rednih zvezah, tudi poročena. Zdaj sem prvič po dolgem času že leto in pol samska. Ta čas sem delala na sebi in razmišljala, kaj sploh hočem v življenju. Zdaj to vem, zato nočem nekoga, ki ne bo ustrezal mojim kriterijem – potem sem raje sama. 

Torej vam ni bilo žal, da ste šli iz oddaje?

Če povem po pravici, sem bila prav vesela! Preveč mi je bilo vsega. Rada imam svoj mir, da se lahko umaknem, če je treba. Tu pa se nisem mogla. Moraš pasti v ta cirkus in izpadeš kot del tega. Sem ženska brez dlake na jeziku. Vsakemu v obraz povem, kar mu gre, v oddaji pa so punce spletkarile in obrekovale za hrbtom. Vsega sem že imela čez glavo. So bile pa nekatere punce zelo srečne, da so se me znebile. Verjetno so se me malo bale, saj sem bila v oddaji to, kar sem – če imam prav ali mi kdo stopi na žulj, povem svoje. Ne bom se pustila nekim mladim »frfljam«!

Gledalci torej nismo dobili prave predstave o vas?

Prikazali so me kot zdraharico, ampak kdor me pozna, ve, da nisem. Res povem naravnost, a takšnih čustvenih izbruhov nimam. V resničnem življenju se lahko umaknem. Če mi nekdo ne ustreza, si mislim svoje in grem stran. Zakaj bi se z nekom kregala? V oddaji pa si primoran biti ves čas z ostalimi puncami. Malo popiješ, si pod čustvenimi pritiski, gledaš te spletke, igrice in obrekovanja – vsakemu bi počilo. Vem, da ni bilo prav. V resničnem življenju tega ne bi storila, a tako je pač bilo. Televizija pa seveda stvar prikaže še bolj dramatično.

osebni arhiv
Kdo je skrivnostni Carmenin 'moj, moj'?

Ste jezni, kako so vas prikazali v oddaji?

Ne. Že ko sem šla v oddajo, sem se odločila, da komentarjev ne bom brala. To me ne zanima. Vsi delamo napake, na njih se učimo. Zakaj bi o nekom sodila in o njem grdo pisala? Ne vem, kako lahko moje življenje komentirajo ljudje, ki me niti ne poznajo. Takšni mi ne morejo priti do živega. Sem že dala v življenju veliko čez, zato me to ne gane. Sem močna ženska in se ne pustim kar tako. Včasih jim vržem še celo kakšno kost za glodanje.

Eno ste ravnokar vrgli – fotografijo, na kateri se z nekom držite za roke, z napisom »moj, moj«. Ste torej našli srečo v ljubezni?

(smeh) Bomo videli, čas bo pokazal svoje. Kot rečeno, težko kar tako podarim srce. Saj nisem napisala »moja ljubezen, moj fant«, ampak samo »moj, moj«. Lahko je to moj novi fant, dober prijatelj, nova ljubezen … Prepuščam domišljiji. (smeh)