sanjski moški

Janino je odvrnilo, da se je Gregor poljubljal z vsemi

Marjana Vovk
11. 5. 2021, 06.50
Posodobljeno: 11. 5. 2021, 08.30
Deli članek:

V Sanjskem moškem se je ta vikend zgodila cela drama: Carmen je spet imela izpad, tokrat pred Gregorjem, v šov je prišlo pet novih vročih deklet, Poloni se je »utrgalo«, ker je Mary razkrila njena leta, na koncu pa je na presenečenje vseh izpadla 22-letna študentka razrednega pouka Janina Klemenčič.

Pop TV
Janini ni žal zaradi Gregorja, ampak zaradi izkušnje.

Vam je žal, da ste tako hitro izpadli?

Da, zelo mi je bilo žal in, po pravici povedano, sem bila zelo šokirana, ker nisem pričakovala, da bom izpadla.

Zakaj ne?

Ker je, kot ste videli, Carmen spet preveč popila in imela izpad, tokrat pred Gregorjem, obupno se je obnašala in smo bile vse stoodstotno prepričane, da bo ona ostala brez vrtnice. In ker nisem imela slabega občutka, z Gregorjem sva bila malo na samem, čeprav ne bom rekla, da se je čutila kakšna kemija, ker se res ni, ne z moje ne z njegove strani. Zato mi konkretno ni žal zaradi njega, ampak zaradi vsega ostalega, ker sem se imela zelo fino.

Iskrica, pravite, ni preskočila. Vam je bil sanjski moški sploh všeč?

Po pravici povedano, ni bil ravno moj tip. Že od začetka se mi je zdel malce preveč »klasičen« tip, na katerega »padajo« vsa dekleta – teh mojih komentarjev v oddaji seveda niso predvajali.

Kakšen pa je vaš tip moškega?

Bolj … ne sramežljiv, ampak tak, da mu lahko lažje zaupam, bolj »varna varianta«. Morda ne tako izpostavljen – čeprav boste zdaj rekli, da je potem neumno, da sem se sploh prijavila. (smeh)

Zakaj ste se res prijavili?

Ker me je zanimalo, kako to je. In prepričana sem bila, da bo sanjski moški Franko Bajc (zmagovalec Kmetije 2018, op. p.) – on pa je nekaj čisto drugega, je veliko bolj moj tip.

Ste se razumeli z ostalimi dekleti?

Da, z nobeno nisem imela konfliktov, razen tega na koncu s Carmen. A če smo se že šli »flašo resnice« in me je vprašala, katera bo naslednji večer izpadla, sem ji pač po resnici povedala, da mislim, da ona. In potem je bilo živo. Noro, sem bila čisto v šoku. Ampak z večino sem se res dobro razumela, ostajamo v stikih.

Ste verjeli, da bi se lahko zaljubili pred kamerami?

Pustila sem odprto možnost, da bi se lahko, čeprav sem realno vedela, da ni kaj dosti verjetno.

Ali se je katera od deklet res zaljubila?

Se mi zdi, da se jih nekaj je, ne sicer globoko, malo pa; Nina Radi, Kaja, Laura, Carmen …

Vaš oče je fotograf, popotnik, profesor Jani Klemenčič, ki ima tudi nekaj izkušenj z izpostavljenostjo v javnosti. Vam je dal kakšen nasvet?

Oči itak pravi, da moram v življenju poskusiti čim več stvari, da dobim čim več izkušenj. Njegov nasvet pa je bil, da se ne smem poljubljati pred kamero. To sem že vedela, da se ne bom – če nas je tam deset in se on poljublja z vsako, mi je to malo … bljak. Ko se je Gregor začel že takoj poljubljati s prvim dekletom, pa z drugim, tretjim …, me je to precej odvrnilo od njega. Saj sem vedela, da bo prišlo do tega, a sem mislila, da malo pozneje, ko bo dekleta že bolje spoznal.