masterchef

Ko še Bine Volčič zajoka!

Nejc Simšič
6. 4. 2021, 21.35
Deli članek:

V zadnji oddaji letošnje sezone MasterChef Slovenija smo bili priča eni najzabavnejših oddaj, saj sta se moška in ženska ekipa tokrat pomerili v pripravi zabave »baby shower«. Konec pa je bil čustven za vse, tudi za ganjenega sodnika Bineta Volčiča.

Pop TV
Luka in Karim sta se obregnila ob Binetove solzne oči.

Tekmovalci MasterChefa so se razdelili v dve skupini, in čeprav je bilo že na prvi pogled jasno, da so dekleta pripravila pravo pašo za oči, so jih z okusi fantje vseeno premagali.

Sodniki so ocenili, da so bile njihove slaščice bolj okusne in sočne. Kako pa so izbrale Dorine prijateljice, ki so zabavo organizirale? Potrdile so zmago deklet, Dora pa je izdala, kako so jo prijateljice presenetile: »Povedale so mi, da moram biti v roza obleki, in mi dale določeno uro, kdaj me pokličejo. Ničesar nisem vedela. Zelo so se potrudile,« je povedala Dora, nekdanja mis športa, ki je novembra rodila deklico Loti.

Pop TV
ekmovalec Bruno bi moral domov, a je ostal in se od sreče zjokal.

TEKLE SO SOLZE

V zadnji oddaji se je poslovil tekmovalec Bruno, ki pa se ni poslovil. Pred vrati za odhod sta bila Žiga in Bruno, a so sodniki poskrbeli za preobrat. Žiga je bil tisti, ki si je prislužil balkon in se v solzah poslovil od Bruna. Medtem ko je hodil proti stopnicam, pa je Karim začel z besedami: »Žiga, stop. Bruno je poraženec. Ti imaš možnost, da pelješ Bruna s sabo na balkon, ali gre domov,« so bile Karimove besede. »A je to sploh vprašanje? Pridi, Bruno,« je rekel Žiga. In potem so lile solze. Ja, tudi po Binetovem obrazu: »Ta sezona je drugačna. Sem vama rekel,« je bil orošen tudi Bine, ki sta ga Luka in Karim zaradi tega dregnila.