»NISEM ŽELELA POKVARITI ŠOVA«

Esmeralda je Franca brez borbe prepustila tekmicama in odšla iz oddaje

M.V.
9. 11. 2020, 20.20
Posodobljeno: 9. 11. 2020, 22.07
Deli članek:

Nepričakovano se je od gledalcev poslovila ena najbolj jezičnih tekmovalk oddaje Ljubezen po domače. Kaj je v resnici botrovalo njenemu odhodu iz razvpitega šova?

Pop TV
Esmeralda se zdaj počuti dobro in verjame, da še lahko najde svojo sorodno dušo.

Po šokantnem odhodu iz oddaje smo Esmeraldo Rupnik poklicali in jo vprašali, kaj se je z njo v resnici dogajalo. Zatrdila nam je, da se je za odhod res odločila sama, in sicer zaradi zdravstvenih težav.

»Po nekaj dneh na Frančevi kmetiji mi je postalo zelo slabo, izgubila sem zavest, bruhala sem rjavkasto peno. Ponoči nisem spala zaradi hudih bolečin v trebuhu, ves dan sem preležala, bila sem čisto brez energije. Zato sem se odločila, da grem domov. Zakaj bi zaradi mene trpeli še drugi, zakaj bi širila negativno energijo in pokvarila šov?« In je spakirala kovčke ter Franca brez boja prepustila tekmicama Joži in Anamariji.

Vzrok neznan

Po treh, štirih dneh doma je bolečina sama izzvenela, kaj je bil njen vzrok, Esmeralda ne ve, saj ji ni uspelo priti do zdravnika. »Ko sem prišla domov, sem ga klicala, a je bil takrat odsoten. Potem pa se je začela ta korona in zdaj človek niti pod razno ne more več priti do doktorjev,« se huduje. »Pa vsi plačujemo zdravstveno zavarovanje! Veste kaj, nadaljevanka covid-19 ima več nadaljevanj kot serija Esmeralda,« se kljub vsemu pošali. Na srečo je zdaj z njo vse v redu, sumi pa, da so bile njene bolečine povezane z jetri. »Tako mi je rekla tudi Joži in ona se malo spozna na to, tako da ji kar verjamem.«

Ko smo o tem govorili še z Joži, ki je za Esmeraldo skrbela med skrivnostno boleznijo, medtem ko sta bila Franc in Anamarija na zmenku z avtodomom, nam je ta dejala, da bi lahko bile Esmeraldine težave povezane tudi z živci. A brez strokovnega pregleda so vse to seveda samo ugibanja.

Še vedno išče ljubezen

Je Esmeraldi kaj žal, da je zapustila oddajo in tako zapravila morebitno srečo s Francem? »Iskreno vam povem, da o tem nisem premišljevala. Franc je zelo simpatičen možakar in res ne vem, kaj bi se zgodilo, če bi ostala.« Čeprav ji je pred kamero že dvakrat spodletelo (tudi s Florijanom iz Ljubezni na seniku se pred leti ni izšlo), še vedno ni obupala nad ljubeznijo. »Rada bi moškega, ki bi se malo potrudil, da osvoji moje srce, ki je pošten in ne laže, je simpatičen, razumen in se zna pogovarjati. Se pa dobro zavedam, da ni popolnega moškega, tako kot ni popolne ženske – vsi imamo pluse in minuse. Najbolj pomembno je, da se dva znata skupaj smejati – sploh v teh težkih časih.«