NOVI KANDIDATI

Ljubezen prinašajo v vsako slovensko vas

N.S.
23. 7. 2020, 21.00
Deli članek:

Letos bo v šovu ljubezen iskalo šest fantov in dve dekleti – teta in nečakinja iz Koroške. Najmlajša fanta imata 32 let, najstarejši pa kar 71, a vseeno rad zapleše. In še zmeraj verjame v ljubezen. Ker ljubezen poganja svet. Dva sta tudi prostovoljna gasilca in bosta zagotovo znala pogasiti strasti. Kdo so, kaj jih veseli in česa si želijo? .

Jan Filip Jordan Frangeš
David Krulčič

DAVID KRULČIČ, 32 let, Strunjan

Prijavili so ga prijatelji, ukvarja pa se z oljkami in trto. Želi si prijetno, čustveno, energično, postavno, nasmejano in aktivno dekle. Rad teče in še raje igra nogomet. Pravi, da mu sicer ni težko biti sam, saj ima tako dovolj časa zase in se mu ni treba prilagajati. Živi iz dneva v dan, saj je življenje tako, kot si ga narediš. 

Jan Filip Jordan Frangeš
Miha Pevec

MIHA PEVEC, 32 let, Zreče

Je deloven človek, vsak dan hodi v službo in se vrača domov pozno popoldne. V življenju ga marsikaj zanima, saj želi imeti univerzalna znanja. Dekle, ki jo išče, naj bo pošteno in razumevajoče. Veselo in nasmejano. Je prostovoljni gasilec in to mu veliko pomeni. Želi si, da bi ga kdo nasmejano pozdravil, ko pride domov.

Jan Filip Jordan Frangeš
Milan Podgornik

MILAN PODGORNIK, 67 let, Trnovo pri Gorici

Bivši krojač si skozi snemanja želi spoznati nove ljudi, prijatelje in se zaljubiti. Pravi, da popolnega človeka ni, si pa želi, da bi bila njegova življenjska sopotnica srčna in pridna. Živi sam, najraje ima poletje, ne mara pa praznikov, saj so takrat vsi veseli. Pere, kuha, pospravlja, šiva, dela na vrtu in v gozdu.

Jan Filip Jordan Frangeš
Mitja Rus

MITJA RUS, 41 let, Ribnica

Za hec so ga prijavili prijatelji. Kljub temu, da živi sam z mačko, se ne počuti osamljenega. Všeč mu je občutek svobode, da lahko počne, kar želi, in gre ven, kadar hoče. Zanj je idealna ženska karizmatična in simpatičnega videza. Sprošča se s športom, za pravo sprostitev pa se najraje podruži s prijatelji.

POP TV
Mihaela Krjanc

METKA KRAJNC, 34 let, Muta

Partner mora biti njen najboljši prijatelj, hkrati pa ji mora biti všeč tudi njegov videz. Je izjemno prijazno dekle in ne mara nesramnosti. Rada ustvarja, riše, oblikuje nakit. Ima veliko hobijev, ki pa ne odganjajo nedeljske osamljenosti, ko so vsi z družinami, ona pa je sama. Rada hodi na spontane izlete nekam ob morje.

POP TV
Metka Krajn

MIHAELA KRAJNC, 24 let, Muta

Mihaela je Metkina nečakinja. Sta najboljši prijateljici. Poleg skrivnosti si delita tudi enake interese, želje in okuse. Obema so všeč tetovirani, postavni moški. Moški, kot se spodobi! Tudi ona ne mara nedelj in obožuje vodo. A ima raje jezera kot morje, včasih ji je dovolj samo pogled na bližnjo Dravo.

Jan Filip Jordan Frangeš
Franci Kemperl

FRANCI KEMPERL, 47 let, Stahovica

Pravi, da ima vse, samo resne punce ne. Ukvarja se s kmetijstvom in gozdarstvom. Rad hodi v hribe, toplice in na morje. Odkar je prevzel kmetijo, ima sicer manj časa, a za sproščanje si ga vedno rad vzame. Zase pravi, da je pogumen moški močne volje, ki nikoli ne zataji.

Na poročno potovanje bi šel na Triglav.

Jan Filip Jordan Frangeš
Miroslav Košir

MIROSLAV KOŠIR, 71 let, Polšnik

Veseljak, ki rad igra kitaro, bendžo in orglice. Živi s svojem malem raju, kjer bi bil vesel dobre družbe. Tokrat govorimo o ženski družbi, saj ima prijateljev dovolj. Sedemindvajset let je bil strojevodja, delal je od petka do svetka. Ima hčerko, na katero je zelo ponosen. Pravi, da zanj letni časi niso pomembni, hkrati pa obožuje plesati.

ns
templejt