SAMSKA

Razvpita resničnostna zvezdnica išče moškega

N.S.
28. 5. 2020, 20.31
Posodobljeno: 28. 5. 2020, 20.37
Deli članek:

Potem ko je Vesna Šošterič, ki je iskala srečo v šovu Ljubezen po domače, čez noč postala najbolj priljubljena resničnostna zvezdnica pri nas, zdaj še vedno samska išče novega partnerja.

Pop TV
Najbolj znana iskalka ljubezni v oddaji Ljubezen po domače je Vesna Šošteršič, ki je zdaj znova samska in pravi, da se bo morda prijavila v oddajo v novi sezoni.

Vesna Šošterič je nase opozorila pred dvema letoma, ko je iskala srečo v ljubezni v resničnostnem šovu Ljubezen po domače.
Njena iskrena in neposredna osebnost ter nepozabna beseda »fačuzi« sta ji odprli pot do vseh gledalcev in oboževalcev.

Miro Majcen
Vesna Šošteršič je bila prava zvezda lanske oddaje Ljubezen po domače, še posebej zaradi fenomena fačuzi.

Kaj pa se danes dogaja v življenju Vesne Šošterič, ki jo po nastopu v šovu Ljubezen po domače pozna skoraj vsa Slovenija? Kot pravi, je ljudje še vedno niso pozabili, ji pa prepoznavnost žal ni olajšala poti do ljubezni; partnerja, s katerim bi si delila življenje, namreč še vedno nima. »Trenutno nimam moškega, ga pa še vedno iščem,« je priznala nekdanja resničnostna tekmovalka, in nam tudi razkrila, kakšnega moškega bi pravzaprav imela. »Ja, idealnega! Takšnega, ki ima srce in zna delati. Takšnega, da me pelje tudi ven. Preprostega,« je povedala za 24ur.com in dodala, da si želi takega, ki je »ta pravi dec«.

Miro Majcen
Zdaj je tudi jasno, da poroke, ki je bila načrtovana za letošnjo spomlad, ne bo!

Spomnimo, Vesna, ki si jo bomo zapomnili po njenem smehu, izjavah in želji po ljubezni, zaradi česar se je gledalcem vtisnila v spomin kot ena najbolj srčnih tekmovalk vseh časov, je v šovu sicer za končno potovanje izbrala Joška, a iz te moke ni bilo kruha, kasneje sta postala par z Miho Rebrnakom. A tudi ta ljubezen je splavala po vodi. Morda junakinja ljudskih src razmišlja o ponovni prijavi v šov Ljubezen po domače? To za zdaj ostaja velika uganka, čeprav sama to informacijo zanika; a je ta vse glasnejša v televizijskih krogih. Vsekakor je dejstvo, da je Vesna zelo uživala na snemanju in tudi pozornost ji je godila.