»POKAZAL SE BOM V ŠOVU BREZ TAKTIK IN HINAVŠČINE«

Denis Toplak na plesni parket po ponovnem lepotnem posegu

E.J.
30. 1. 2020, 06.54
Posodobljeno: 30. 1. 2020, 11.09
Deli članek:

Denis Toplak v plesni šov vstopa po vnovičnem lepotnem posegu in z navdušenjem, saj se je zdaj vendarle uresničila njegova dolgoletna želja.

POP TV
Denis je lepotne kirurge obiskal dvakrat: prvič si je popravil zlomljen nos, drugič pa je šel na presaditev las

Stari znanec resničnostnih šovov Denis Toplak (32) ni skrival želje, da bi nekoč zaplesal v šovu Zvezde plešejo, saj ga ples zelo veseli, in kot pravi, se mu zdi, da se ob plesu človek lahko sprosti. »S tem, da bom plesal v oddaji Zvezde plešejo, se je uresničila moja dolgoletna želja. Imel bom priložnost pokazati sebe v drugi platformi šova, brez taktik, hinavščine, živciranja. Komaj čakam, da se dokažem na plesnem parketu,« navdušeno pravi Štajerec, zmagovalec resničnostnega šova Kmetija: Nov začetek iz leta 2015; bil je tudi finalist šova Kmetija 2018, a mu je zmaga za las ušla. To je pobral Franko Bajc, ki nas je nato prav tako navduševal s svojimi sposobnostmi na plesnem parketu.

Osebni arhiv
V šovu Kmetija sta Denis in Miha Kavčič posrbela za veliko zabave.

NOV NOS IN LASJE

Postavni Štajerec ne skriva svoje ljubezni do lepotnih popravkov. Tako si je že popravil nos, konec lanskega leta pa je odpotoval v Turčijo na presaditev las, čeprav pleša še ni bila vidna; vendar je tako preprečil, da bi ga kaj takega doletelo v prihodnosti. Denis sicer rad pokaže tudi svoje natrenirano telo, saj se dejavno ukvarja s športom, in tako mu za kondicijo v plesnem izzivu ni treba skrbeti. Denar namreč med drugim služi na nogometnih zelenicah v Avstriji. Toda ali je že kdaj plesal? Denis pravi, da plesnega predznanja nima, a je zelo zagrizen, tekmovalen in vztrajen.

Naj dodamo še, da je za njim kar nekaj težkih preizkušenj; njegova mama je pred leti umrla za rakom, kasneje pa ga je doletela nova tragedija, saj je umrl še dedek, pri katerem je Denis živel in zanj tudi skrbel, ko je hudo zbolel in je potreboval domačo oskrbo.