Zabava

Ko je voditelj spoznal dvojčka Klobasa, je spremenil svoje mnenje

R.T.
23. 12. 2019, 15.19
Posodobljeno: 23. 12. 2019, 19.28
Deli članek:

Danes sta studio Hitradia Antena obiskala zmagovalca Kmetije, dvojčka Jan in Tilen Klobasa. S svojim sproščenim karakterjem in pozitivno energijo sta navdušila voditelje Anteninega zajtrka.

Hitradio Antena
Navihana dvojčka Klobasa sta sta navdušila voditelje Anteninega zajtrka.

Predvsem voditelja Jeana Frbežarja, ki tovrstnih resničnostnih šovov ponavadi ne spremlja. »V studiu je bilo veliko smeha. Večinoma imam kar predsodke proti udeležencem resničnostnih šovov, pri njiju sem bil pa kar malo presenečen že prvič, ko sem ju spoznal. Ker hitro reagirata na odgovore in tudi odgovori znajo bit kar inovativni. Če Jan nima prebliska, ga ima Tilen in obratno. Pa imamo »zafrkancijo« na koncu, saj sta brez dlake na jeziku,« je v smehu dejal Jean.

Nad dvojčkoma je bil navdušen tudi vajenec Matic Herceg. »Bilo je res zabavno, fanta sta simpatična, mlada, sproščena in odbita. Med nami je manj kot leto dni razlike in mogoče smo se tudi zato ujeli. Nora sta in odlično dopolnjujeta eden drugega. Obožujem ljudi, ki jim teh svojih lastnosti ni težko deliti z ostalimi,« je povedal Matic.

Sicer pa je ekipa pred kratkim z Janom in Tilnom posneli tudi gverilski cover, Kje je moj blok. »Sta zelo lepo vzgojena, čustveno inteligentna, iskrena, navihana in zelo zabavna. Okoli njiju veje pozitivna energija in upam, da bomo o njiju slišali tudi po šovu,« je takrat po snemanju o njima povedala Jerica Zupan, ki že komaj čaka, da jutri (še pred prazniki) izide njihov nov gverilski cover.