Blestel kot stevardesa v petkah

Štiri ure sem bil zaprt v kleti, da me nihče ni videl

E.J.
3. 12. 2019, 20.20
Deli članek:

V deseti oddaji Znan obraz ima svoj glas je znova slavil Srđan Milovanović, hkrati so nas opomnili, da se bliža četrta sezona plesnega šova Zvezde plešejo.

Miro Majcen
Da ga žirija ne bi videla, se je Srđan štiri ure pred oddajo skrival v kleti.

Zmagovalec v oddaji Znan obraz ima svoj glas iz preteklega tedna je imel nekaj počitka, se šali Srđan Milovanović. Ko je zmagal kot poet Leonard Cohen, je na ruleti dobil vprašaj in šele sredi tedna je izvedel, da bo obul petke in opravo seksi stevardese. Imitiral je namreč Tomaža Miheliča, ki se predstavlja z umetniškim imenom Marlenna, s skupino Sestre pa je Slovenijo zastopal na izboru Evrovizije leta 2002 s pesmijo Samo ljubezen in ji takrat priboril 13. mesto.

Srđan je o preobrazbi v nasprotni spol povedal: »Obožujem ženske, zato me zelo zanima, kakšen bi bil videti kot Ana ali Kaja. Ti dve imeni so starši imeli pripravljeni, ker so bili prepričani, da bodo dobili hčer, a sem jih rahlo presenetil. Se bom pa moral vseeno potruditi, da bom videti dovolj ženstven, ne zgolj kot moški, ki se je za pusta ali malce čudno fantovščino oblekel v žensko. To bo največji izziv.« Srđan se je v ženski opravi več kot odlično znašel in tako že drugič zapored zmagal. Njegov komentar je bil malce sarkastičen: »Hvala, da ste glasovali za jajca v krilih.«

Miro Majcen
V le nekaj dneh je odlično naštudiral evrovizijski nastop.

IZ PEVSKEGA V PLESNI ŠOV

Navadili smo se sicer, da povabljeni žirant ocenjuje svojo imitacijo na odru, in tudi tokrat ni bilo drugače, saj je ob boku žirantom sedel Tomaž Mihelič, ki je bil nad Srđanovo imitacijo navdušen, a tudi presenečen, saj ni vedel, da se bo zagledal na odru. »Bil sem presenečenje zanj, skrivali so me kot najbolj varovano skrivnost. Štiri ure sem bil zaprt v kleti,« je povedal Srđan. Nato je sledilo še eno presenečenje: razkrili so, da bo prvi tekmovalec četrte sezone šova Zvezde plešejo prav Tomaž.

Miro Majcen
Srđan se v krilu in petkah odlično znajde.

Miro Majcen
Tomaž Mihelič ni mogel zadržati solz.