KMETIJA

»Vsi so me imeli za otroka in jokico«

N.S.
7. 10. 2019, 20.30
Posodobljeno: 7. 10. 2019, 21.32
Deli članek:

Tretja izpadla tekmovalka letošnje sezone šova Kmetija, 18-letna Lucija Kolar, je bila najmlajša tekmovalka. Ko je v areni izgubila v dvoboju, je prišla do sklepa, da je bila res preveč občutljiva.

Pop Tv
Izpadla tekmovalka Kmetije, 18-letna Lucija, je iskreno spregovoila o sočnih podrobnostih iz šova.

Kaj bi rekla, da je krivda za tvoj poraz in odhod domov?

Mislim, da ni nobene krivde. Nekaj je odvisno od sreče in tega, koliko se potrudiš. Jaz sem se potrudila ful, tudi Damjana se je – obe sva dali vse od sebe, ona pa je imela še malo več sreče in je zmagala.

Kaj pa poškodba?

Res je bila napeta igra in v trenutku nepazljivosti sem se poškodovala. Ko sem zagledala kri, se mi je kar stemnilo, a sem se vseeno borila z vsemi svojimi močmi.

Kako so te videli ostali sotekmovalci?

Bila sem najmlajša tekmovalka in ostali so me imeli za otroka, prav vsi so tako gledali name. Eni bolj na pozitiven način, drugi bolj na negativen. Med sotekmovalci sem veljala tudi za jokico, ki je delala dramo, tako da so vsi nekaj komentirali.

Če bi lahko kaj spremenila v času bivanja na Kmetiji, kaj bi to bilo?

Ne bi veliko spremenila, če pa bi lahko, ne bi takoj pokazala čustev. Bolj bi pazila, da bi imela čustva le zase. To pa je tudi vse.

Kdo je tvoj favorit za zmago?

Največ niti imata v rokah Jan in Tilen. Igro imata naštudirano, tako da ima je vse jasno, kako pristopita v igro, kje koga »špikniti«, kako obrniti igro, da gre voda na njun mlin. Mislim pa tudi, da ima Sara veliko možnosti, saj je psihično in fizično zelo stabilna in pripravljena.

Pop Tv
Ne skriva, da ji je sotekmovalec Denis všeč.

Kateri trenutek je bil zate najtežji?

Ni določenega trenutke, ampak ko si sam, se počutiš osamljenega. In ob sebi nimaš nikogar, ki bi mu lahko stoodstotno zaupal. Ves čas so pritiski, hrane ni v izobilju, to so težki trenutki. Pa vsi, ki smo tukaj, smo različni karakterji in imaš včasih občutek, da si res osamljen, a okoli tebe je 14 ljudi.

Pa najlepši trenutek?

Res smo se zelo povezali in smo bili kot ena velika družina. Zelo smo se imeli radi, skupaj smo izpeljali nalogo, se trudili in na koncu uživali zmago.

Kaj si se naučila?

Res sem se veliko naučila o sebi. Naučila sem se tudi veliko delati. Je pa tako, da če nisi psihično zelo pripravljen, te potolče.

Seveda za konec ne moremo mimo simpatij do Denisa ...

Do Denisa še vedno gojim nekakšna čustva in simpatije, a mislim, da smo imeli na Kmetiji dva Denisa. Enega pred mano in drugega pred kamero. Z mano se je o vsem pogovoril. A ne bom preveč grdo govorila o njem, saj je že tako preveč negativnih trenutkov. Je simpatičen fant.