ZNAN OBRAZ IMA SVOJ GLAS

Alex Volasko: Zabavno bi bilo oponašati našo 'prfokso' Darjo Švajger

E.J.
20. 9. 2019, 20.43
Deli članek:

Že v nedeljo se bo Alex Volasko prelevil v evrovizijsko Verko Serduchko. Zaljubljenec pa nam je tudi razložil, kaj najraje počneta z dekletom, mlado pevko Sašo Lešnjek.

M24
Alex Volasko velja za enega obetavnejših mladih glasbenikov. Je avtor svojih pesmi, tako glasbe kot besedila, skladbe pa piše tudi za druge izvajalce.

Glasbenik Alex Volasko (27) ne skriva, da je na trnih, saj se že v nedeljo začne nova sezona priljubljenega šova, v katerem se glasbeniki prelevijo v drugega pevca ali pevko. »Oddaja bo odlična! Vsi smo že v visokem startu in se veselimo novih preizkušenj. Najbolj se bojim stopiti v visoke petke. Že dekletom delajo težave, kaj bodo šele mojim gležnjem. Se pa veselim kakšnega ’odpuljenega’ lika, kjer bom lahko dal iz sebe vse tisto, kar po navadi raje držim zase.«

In koga bi sam najraje oponašal? »Zabavno pa bi se mi zdelo oponašati Darjo Švajger, ker je naša 'prfoksa', haha!« Alex pa ni le eden mlajših bolj obetavnih slovenskih glasbenikov in odličen pevec, ampak je kot sinhronizator risank izredno priljubljen pri otrocih. No, tudi sam risanke še vedno obožuje. »Sinhronizacija je res zabava in delo v enem. Od nekdaj sem oboževal animirane filme, in če bi me vprašali kot otroka, se mi niti sanjalo ni, da se bom s tem lahko tudi aktivno ukvarjal. Je pa to zelo dobra vaja tudi za oddajo Znan obraz ima svoj glas. Najboljši del pa je ta, da moraš skozi glas zajeti vse elemente lika, ki ga vidiš na posnetku, s tem pa dobi čisto svoj karakter!« pravi dobro razpoloženi Alex.

Osebni arhiv
Priljubljeni pevec se je pred kratkim preselil,v Litijo skupaj s svojim dekletom Sašo Lešnjek, zato so zadnji dnevi polni načrtovanja in idej za opremo novega stanovanja.

ZALJUBLJEN V LEPO SAŠO

Ko ga povprašam po hobijih in prostem času, z nasmeškom pove, da večino časa preživi s svojo boljšo polovico, pevko Sašo Lešnjak (20), ki smo jo spoznali tudi v muzikalu Briljantina. »Veliko časa preživim z mojo Sašo in najinima kužkoma, imava dva pritlikava špica. Rad pa se tudi rekreiram in skoraj vsak dan tečem. Ker sva se pred kratkim preselila v Litijo, pa so najini dnevi polni načrtovanja in idej za opremljanje stanovanja. Kadar pa sva tudi tega sita, preživiva kak večer v krogu skupnih prijateljev in družine,« pravi pevec in doda, da seveda rada skupaj tudi kaj zapojeta. »Rada ustvarjava, potujeva, gledava serije... praktično vse, kar rada počneva, je všeč obema. Pri njej je res noro, da je vedno polna novih idej in pripravljena pomagati, pa naj bo še tako zapleteno. Včasih je že prav strašljivo, kako dobro se razumeva. Kmalu bova imela že drugo obletnico in še vedno se imava rada tako kot prvi dan, ko sva se spoznala,« pravi Alex, za katerega bo na odru šova Znan obraz ima svoj glas seveda navijala tudi njegova Saša.