SPREMEMBA

Zmagovalec šova Kmetija se je iz temnolasca prelevil v blondica

N.S.
16. 9. 2019, 20.20
Posodobljeno: 16. 9. 2019, 21.02
Deli članek:

Zmagovalec šova Kmetija se je odločil za korenito spremembo videza. Za potrebe fotografiranja in snemanja se je pustil prepričati, da ga pobarvajo na svetlo. Franko Bajc je tako po novem plavolasec.

Ana Gregorič
Postavni temnolasec Franko Bajc se je odločil za drastično spremembo!

Pred dnevi je na družbenih omrežjih zaokrožila novice, da si je 24-letni mišičnjak Franko Bajc spremenil pričesko, saj se je poslovil od svojih temnih las, a menda le za kratek čas.

Instagram
Po novem je seksi blondinec.

Za to drastično spremembo, da se prebarva na blond barvo, ga je prepričal priljubljeni fotograf Tibor Golob, s katerim sodeluje pri novem projektu. »Ja, res sem blondinec zdaj, a to je samo začasna sprememba. Nova barva se je zgodila zgolj zaradi snemanja novega projekta in to je bila nekakšna pika na i. (smeh) Ne morem še reči, ali mi je sprememba všeč, lahko pa rečem, da me moti manj, kot sem mislil, da me bo,« je v smehu povedal Franko. Dodaja, da se bo v kratkem vrnil na rjavo barvo, takšno, podobno njegovi naravni. »Najprej sem mislil, da bom blond samo dva dni, ampak se je snemanje projekta malo zavleklo in se bom lahko vrnil na temno barvo šele čez dva tedna,« je priznal Franko, ki pa je v tem času prejel številne pohvale, zato ne bi bilo nič nenavadnega, da bi blondinec ostal še malo dlje kot načrtovano.