Drugo posestvo

FOTO: V tem razkošju bodo živeli novi tekmovalci Kmetije

Nejc Simšič
23. 8. 2019, 20.05
Deli članek:

Nova sezona šova Kmetija se že snema, le da tokrat na drugem posestvu, še vedno pa v Prekmurju. Razkrivamo, kje in v kakšnih razmerah bodo živeli novi tekmovalci Kmetije.

Pop Tv
Odprt skupni prostor z moderno kuhinjo, kjer bomo priča največ sporom.

Nova Kmetija se razprostira na kar 30 hektarjih površine, od česar so trije hektarji zagrajeni in se na njih snema novi šov, ki ga boste lahko jeseni gledali na Pop TV.

Gre za največjo televizijsko Kmetijo do zdaj, saj obsega kar sedem poslopij, od katerih je šest zgrajenih na novo in le eno je že bilo postavljeno. Produkcijska ekipa je opravila odlično delo, saj so gradili le dobre tri tedne in ustvarili pravo skandinavsko pravljico. In kaj je bil največji izziv med gradnjo? »Telefonski signal,« pravi vodja gradnje. »Na posestvu ni signala za telefon in včasih sem si spisal več listov, se usedel v avto in se odpeljal 30 minut stran, da sem imel signal, ter se z vsemi o vsem dogovoril in se nato vrnil na gradnjo. To je bil velik manko in je delo zelo upočasnjevalo.«

Pop Tv
Nova Kmetija se razprostira na kar 30 hektarjih površine.

MODERNA IN OPREMLJENA KMETIJA

Letošnja še bolj moderna Kmetija je sestavljena iz glavne hiše, v kateri so tri spalnice, kopalnica in odprt skupni prostor z moderno kuhinjo, ter majhne hišice z dvema posteljama za hlapca in deklo, kmetje imajo na voljo poslopje, ki služi kot delavnica, in hlev za živali. Nekaj zasebnosti tekmovalci najdejo v spovednici, dovolj zasebnosti pa bo tudi za veliko potrebo, saj je stranišče malce odmaknjeno od glavnega poslopja. Se še spomnite, kako so lani na stranišču kovali različne načrte? No, očitno bo tudi letos dovolj prostora za to. Ko smo ravno pri intimnih stvareh, za higieno jim je letos na voljo polno opremljena kopalnica z dvema kadema in dve stilsko dovršeni prhi. Na posestvu najdete tudi že obstoječe poslopje, ki bo namenjeno gostom. Komaj čakamo začetek šova Kmetija, ki jeseni prihaja na Pop TV.

Pop Tv
Tekmovalcem je na voljo tudi velik vrt.

Pop Tv
Dnevni prostor.

Pop Tv
Spalnice za tekmovalce pričarajo pravo skandinavsko pravljico.

Pop Tv
Na voljo jim je polno opremljena kopalnica.