Rasema Begulić (60) je v šovu Ljubezen po domače moškega svojih sanj iskala že dvakrat. V zadnji predvajani sezoni šova je znova odšla domov razočarana, a je kasneje razkrila, da je že osem let v zvezi s 25 let mlajšim moškim. K sebi ga je vzela, ker je bil brez doma in denarja, on pa jo je tudi kasneje, ko je hodil na sezonsko delo v Nemčijo, redno obiskoval. »Skupaj bova, dokler se ne bo poročil, potem pa bova samo še prijatelja, tako sva se dogovorila,« pravi Rasema, ki pa ni pričakovala, da se bo ta dan tudi zares zgodil. »In nekega dne me je klicala ženska, ki je navijala zame v šovu Ljubezen po domače, ter mi povedala, da že eno leto hodi z moškim, katerega fotografijo sem objavila na svojem družbenem omrežju,« pripoveduje. Objavila je fotografijo sebe in svojega ljubimca. »S to žensko, ki je mnogo mlajša od mene, sva se dobili in njemu poslali skupno fotografijo ter ga razkrili. Zdaj sem blokirana od njega in nje. Malo sem žalostna, a glede na vse, kar sem preživela v življenju, bom preživela še to,« pravi Rasema, ki nad ljubeznijo nikakor ni obupala.

954a990e70_62253775
POP TV
Rasema je v obeh šovih veliko jokala, saj je kljub upanju vsakokrat morala zapustiti kmetijo. A nikakor ni obupala, saj meni, da ji tretjič lahko uspe!

Znova v Ljubezen po domače?

Rasema, ki je že prava veteranka v podeželskih ljubezenskih šovih, namreč ne more skrivati navdušenja: »No, saj ne vem, ali smem povedati, ampak, da, zelo veliko razmišljam o tem, da bi šla ponovno v šov Ljubezen po domače.« Kljub vsem razočaranjem nad ljubeznijo še ni obupala. »Saj veste, jaz sem pozitivna oseba in še vedno verjamem, da me ljubezen nekje čaka. In kot pravijo: v tretje gre rado. Morda pa mi bo tretji obisk ljubezenskega šova prinesel moškega, s katerim si bom delila življenje.«

rasema
Osebni arhiv
Pravi, da je močna tudi zato, ker je preživela že dve tragediji: prvi mož ji je pobegnil z najboljšo prijateljico, drugi partner pa je umrl.

IMG_1115
M24
Zadnjih osem let je imela Rasema ljubimca, ki jo je zdaj že drugič zapustil zaradi mlajše ženske. Čeprav je kaj takega pričakovala, je zdaj razočarana.