Zgovorna Darja Tomažin (50) pravi, da je na svoji konjeniški kmetiji še vedno sama, jo pa ostali udeleženci ljubezenskega šova Ljubezen po domače še vedno obiskujejo. Tudi Marko Posavec (49), ki ji je na romantičnem zmenku razkril, da mu bije srce za drugo žensko, ter Branko Cvek (65), s katerim se je tudi poljubila, a je po njenem mnenju prestar zanjo. A snubcev ji danes ne manjka: »Imam pa ogromno klicev in sporočil, moški me kličejo, da bi bili radi z mano. Ampak prek telefona se ne moreš zaljubiti.« Želi si moškega, ki bi videl prihodnost v turistični kmetiji in bi delal z njo. »Saj dela ni tako zelo veliko. Imam samo eno parcelo, s katero se da zelo lepo služiti in zaslužiti. Osnovne stvari moraš znati in lahko uživava jaz in moj partner,« pravi in nato pove, da nad ljubeznijo nikakor ni obupala – še več, morda bo šla ponjo znova v kakšen ljubezenski šov. A tokrat čez mejo.

darja tomažin2
POP TV
Darja obožuje konje, obiskov ji ne manjka in za zdaj vse delo na kmetiji opravi sama.

INTERNACIONALNI LJUBEZENSKI ŠOV

»Kot veste, sem živela in delala v Švici in nikoli si nisem mislila, da se bom vrnila domov. Šele kasneje, ko sestra ni prevzela kmetije od očeta, sem se odločila za vrnitev in prevzela družinsko kmetijo,« najprej pove Darja. »Na nemški televiziji spremljam njihov šov Bauer Sucht Frau International (Kmet išče ženo – mednarodno, op. p.). Tam nemški izseljenci iz Kanade, Čila in Avstralije iščejo ženo in zdi se mi, da bi bila to odlična izkušnja zame, pa še malo bi potovala,« pravi Darja, ki dokončne odločitve sicer še ni sprejela. Poklicali smo tudi Jako Hafnerja (26), saj je njegova Ana Podobnik (26), ki jo je spoznal v šovu, imela že drugega julija rok za porod. Jaka se je oglasil, vendar tega, ali je že postal oče, ni želel povedati – vsaj ne zastonj.

jaka hafner ana podobnik noseča
POP TV
Ali se je otrok Jake Hafnerja in Ane Podobnik, ki sta se spoznala v šovu Ljubezen po domače, že rodil, nam Jaka žal ni želel razkriti.