Ljubezen po domače

Gašper Hafner v šovu s figo v žepu?

E. J.
3. 7. 2019, 20.20
Deli članek:

Brata iz šova Ljubezen po domače razkrila, da ne bo dvojne poroke, saj je Gašper znova samski. Jaka pa prihod prvorojenke pričakuje vsak trenutek.

Pop TV
Gašper ostaja samski.

Brata Hafner, Jaka (26) in Gašper (29), sta v šovu Ljubezen po domače iskala svoji boljši polovici. Najprej se je zdelo, da je obema uspelo – Jaka je ljubezen našel v bratovi snubki Ani Podobnik (26), s katero celo pričakujeta dojenčico, ki naj bi se rodila še v tem tednu. Po koncu snemanja je namreč Ana še kar obiskovala kmetijo bratov Hafner, saj se je ujela z njuno sestro Katarino. Iskrice so letele in zaljubila sta se, Ana pa je hitro zanosila. Jako smo poklicali in ga prosili za kakšne sveže novice, vendar je bil na delu in se ni želel pogovarjati. Zato smo poklicali brata Gašperja, ki je najprej povedal, da se vloge strica nadvse veseli, glede Jake pa: »Še bolj otročji je postal, kot je bil prej. No, zdaj bo imel vsaj opravičilo za svoje obnašanje.« 

POP TV
Jaka, mlajši od bratov, je razveselil z novico, da bosta z Ano Podobnik kmalu postala starša deklici.

MISLIL JE NA DRUGO

Gašper je na koncu šova našel srečo v objemu Patricije Lovenjak (20), a se žal ni obneslo. »Še vedno sem samski in tako bo tudi ostalo, ker je tako bolje za vse,« nam je povedal malce zagrenjeno. »Ne, nisem obupal, vendar v zvezi vedno naredim kaj, kar ni v redu.« Gašper nam je še razkril, da je v ljubezenski šov odšel bolj zaradi zabave kot zaradi tega, da bi se zaljubil. Tik pred snemanjem je namreč spoznal dekle, na katero je mislil ves čas snemanja, a se na koncu ni izšlo ne z omenjenim dekletom ne s Patricijo. »Ljubezni nisem načrtoval, zdaj pa sem naredil, kar sem,« pravi samski Gašper. Tako zdaj ne bo dvojne poroke, o kateri se je precej govorilo, saj je očitno le eden ob bratov našel pravo ljubezen.

POP TV
Gašper in Patricija sta se po koncu šova razšla.