LJUBEZEN PO DOMAČE

Rasema že osem let v razmerju s 25 let mlajšim, išče pa tudi moža

E.J.
13. 6. 2019, 19.55
Deli članek:

Rasema Begulić, ki je bodočega moža v ljubezenskem šovu iskala že dvakrat, ima v resnici svobodno razmerje s 25 let mlajšim moškim.

Osebni arhiv
Rasema išče moža, hkrati pa je v že osem let trajajočem razmerju s 25 let mlajšim moškim.

Rasema Begulić je ljubezen in bodočega moža iskala že dvakrat v šovu Ljubezen po domače, predlani pri Tomažu in letos pri Milanu.

Rasema Begulić si je že obrisala solze, ki so ji drle po licih, ko je morala zapustiti Milanovo kmetijo. Ta se je namreč odločil za bolj postavno Ireno, sicer pa ni skrival, da je izbiral po videzu in ne po srcu. Rasema danes pravi, da jo je Milan v oddaji žalil in poniževal, kakor tudi Irena, a da ni zamerljiva. Zaupala pa nam je ljubezensko zgodbo, ki traja že osem let in ki jo na poseben način osrečuje. »Spoznala sva se na cesti, ko je pristopil do mene. Povedal mi je, da je Albanec, da nima ničesar, niti doma niti službe, in da išče starejšo gospo, ki bi skrbela zanj. Razumela sem, kaj želi, in sem ga vzela. Živela sem sama. Tri mesece nisva imela nič, bil je zelo prijazen do mene.Potem pa je rekel, da je zaljubljen vame, in sva začela zvezo,« je razložile Irena. »To zdaj traja že osem let.«

POP TV
Rasema se je zjokala, ko je Milan povedal, da se ni določil zanjo, ker se je odločal glede na videz. Danes na Milana niti pomisli ne več.

Skupaj bova do njegove poroke

Povedala je še, da je moški kar 25 let mlajši od nje, ona je drugače že upokojenka. »Potem si je uredil vse papirje, dobil službo, zdaj pa dela v Nemčiji. Vsaka dva meseca pride za nekaj dni k meni, po telefonu se slišiva skoraj vsak dan, drugače pa mi pošlje kakšno sporočilo,« je razložila Rasema. »Lani si je našel novo dekle, pa potem še eno in me je za ta čas zapustil. Vendar se ni obneslo s tema dekletoma in zdaj spet hodi k meni. Skupaj bova, dokler se ne bo poročil, potem pa bova samo še prijatelja,« je dejala Rasema in dodala, da je želela nekomu le pomagati, saj je živela sama v stanovanju, zdaj pa je, kar je. »Želela bi si, da je vsaj 10 let starejši, takoj bi se poročila z njim. Nisem si želela zveze z mlajšim moškim, a se je pač zgodilo.«

Osebni arhiv
Upokojenka Rasema je sicer ponosna mama in babica..

osebni arhiv
Rasema nam je poslal še starejšo fotografijo, ki kaže, kako privlačna je bila v svojih mladih letih.